Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii →
Nu stiu ce calitate aveti d-voastra in SRL. Adunarea creditorilor sau creditorul majoritar, daca exista, sunt cei care hotarasc care dintre ofertele evaluatorilor sunt acceptate. In caz de contestatii hotaraste judecatorul sindic. Evaluatorii trebuie să fie membri ai Asociației Naționale a Evaluatorilor din România, iar evaluarea trebuie efectuată în conformitate cu standardele internaționale de evaluare.
Dacă a fost dispusă intrarea în faliment de către judecătorul sindic singura modalitate de revenire a societății este desființarea hotărârii judecătorești de intrare în faliment de către o instanță superioară.
Dacă termenul de apel a trecut societatea nu mai poate reveni în activitate, chiar dacă se plătesc toate datoriile, ci se va desființa.
Sper să vă fie de folos informațiile.
Din ce ați scris nu mi-e clar în ce tip de procedură se află.
Este desemnat un lichidator de registrul comerțului sau este în insolvență și lichidatorul a fost desemnat de creditori / tribunal?
Majoritatea creditorilor alege lichidatorul judiciar și îi stabilește onorariul.
Cheltuielile de procedură (inclusiv onorariul) se plătesc de către lichidatorul judiciar din averea debitoarei.
Administratorul statutar nu mai are dreptul de a încheia acte sau efectua plăți în numele debitoarei de la data intrării în faliment.
Orice plăți efectuate de debitor va trebui să fie operate doar de lichidatorul judiciar.
Sper să vă fie de folos informațiile.