avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Activitate hareta

Activitate hareta

Răspuns la discuția linie de credit
Pe baza acelui bilite la ordin avalizat de cei doi soti, banca poate incepe executarea silita a bunurilor personale ale celor doi. Bainuiesc ca pe biletul la ordin s-a scris si "fara protest". Aveti grija nu este de joaca.
Răspuns la discuția Cand soldul este ZERO.....
Cred ca puteti sa-i cereti falimentul, iar in cadrul procedurii sa cereti atragerea raspunderii a admnistratorilor si nici atunci nu este sigur ca veti mai putea recupera ceva.
Răspuns la discuția import ... SOS
cu factura
Răspuns la discuția lichidare societate
Aveti posibilitatea sa hotararti lichidarea voluntara, conform prevederilor stabilite in actul dvs. constitutiv - preluate din Legea 31/1990(daca sunteti unic asociat atunci lucrurile sunt mai simple, se poate face fara valorificarea patrimoniului).
Răspuns la discuția Suspendare executare silita
Tocmai acesta este sensul suspendarii. Sumele care au fost indisponibilizate pana la obtinerea suspendarii raman in aceasta forma, iar sumele incasate ulterior obtinerii suspendarii sunt la dispozitia societatii. Banca cunoaste aceste reguli, singurul lucru pe care ar trebui sa-l faceti este sa-i prezentati sentinta , sau un certificat de grefa din care sa rezulte ca aveti obtinuta aceasta suspendare.
Va sugerez sa depuneti documentele solicitate cf.art.28. Daca nu le veti depune, eista posibilitatea ca judecatorul sa deschida procedura simplificata, asta inseamna direct faliment, nu veti mai beneficia de posibilitatea depunerii unui plan de reorganizare. Practic din momentul deschiderii procedurii insolventei nu mai puteti efectua plati, decat pt. activitatea curenta, adica obligatii nascute dupa aceasta data. Va sugerez sa formulati recurs, iar motivele fiind chiar achitarea creditorilor.
Răspuns la discuția srl doi asociati
Raspunderea este a administratorului societatii. Asociatii raspund in limita capitalului social. In situatia in care ati emis file de CEC - care vor fi refuzate la plata din lipsa disponibil, persoana care a semnat aceste file de CEC- poate avea probleme penalae, fiind considerata o infractiune.
Răspuns la discuția calcul accesorii
In procedura insolventei si chiar dupa deschiderea falimentului nu se calculeaza accesorii decat la creditorii garantati.
Plata salariilor compensatorii in cazul concedierilor colective, se suporta din fondul de salarii. Aceste sume se impoziteaza ca si drepturile salariale, atat la retineri cat si la obligatiile angajatorului. In condul fisacl veti gasi aceste reglemetari. Succes.
In primul rind trebuie sa faceti contestatie la executare in cadrul careia sa solicitati si suspendarea eecutarii. Pe cale separata formulati cerere de suspendare pana la solutionarea acesteia din cererea de baza. BO au fost avalizate de civeva?