Salutare.
Cui trebuie să mă adresez dacă am cumpărat pe internet un produs și nu am primit nici produsul nici banii înapoi în cont?
Mai exact in data de 19 Mai 2025 am cumpărat o trotinetă electrică kukirin in valoare de 479 de Euro. de pe următorul site
[ link extern ] .
Din păcate au trecut mai bine de 5 săptămâni și nu am primit nimic.Dupa două săptămâni de la efectuarea comenzii văzând că nu îmi trimite trotineta am făcut cerere de rambursare a banilor.Atunci comerciantul chinez de origine mi-a zis că nu îmi mai trimite nimic că eu am făcut cerere de rambursare și practic susținea că nici măcar nu i-am plătit nimic.Ulterior după lungi discuții cu ei am anulat cererea de rambursare și tot îmi spuneau că banii nu sunt la ei că sunt în continuare blocați la bancă.Dupa ce banii au fost deblocați expirând termenul disputei la data de 19Iunie 2025 ei au susținut că banii îmi reintră mie in cont in timp ce cei de la Revolut îmi spuneau contrariul că banii se duc la ei.Di uite așa escrocii m-au tras în piept cu 479 de euro .
Eu acum mă pot adresa poliției române?.. că cei de la Revolut ne mai iau nicio măsură o dată ce eu am intrerupt cererea de rambursare.