avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Activitate Cristescuaia

Activitate Cristescuaia

Am primit fluturasul de salariu iar plata salariului s-a făcut în mână, suma fiind mai mică decât cea de pe fluturaș. Am semnat intr-un tabel în dreptul sumei mai mici(nu stat de plata),iar pt fluturaș nu am semnat.Cum dovedesc ca am primit mai puțin, în cazul acționarii în judecată pt neplata integrala a salariului.
Buna Ziua! Lucrez intr-o companie de paza 2 zile a 12 ore cu 2 zile libere.
Mi-am luat concediu de odihna urmand sa revin la munca dupa terminarea acestuia.Numai ca la terminarea C.O. ,turele mele de munca incep dupa 2 zile libere (conform planificarii turelor).Ma poate obliga sa imi iau aceste 2 zile ca fiind tot concediu?Concret concediul se termina pe 17,zile de 18 respectiv 19 fiind tura altui coleg eu urmand sa intru pe 20,21.
Pauza neacordata la un program de munca de 12 ore/zi
Lucrez ca agent securitate 12 ore pe zi timp in care nu mi se acorda pauza pe motiv ca este post permanent.Am sau nu dreptul de a lua pauza?De asemenea mentionez ca locul de munca este lipsit de lumina si aer naturale, fapte care imi afecteaza sanatatea.
Buna seara! Am fost anuntata de presedintele asociatiei de locatari ca trebuie sa imi schimb apometrul de apa calda ,deoarece nu se poate face citirea radio pe motiv ca nu functioneaza antena.Pe factura detaliata imi apare consumul cu diferente de la o luna la alta,Mentinez ca apometrul functioneaza si face inregistrari.Intrebarea este daca pot refuza sa imi schimbe apometrul si mai mult de ce sa platesc eu schimbarea daca mie imi face inregistrari.