avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Activitate Melanialigia71@gmail.com

Activitate Melanialigia71@gmail.com

Bună seara, tata decedat, mama în viata, noi ,3 copii! Cea mai mica care are 52 ani locuiește cu ea în casa, nu are venit dar este consumatiare de alcool. Noi, cele 2 fete ne am retras din viata lor, fiecare cu familia lor . Acum mama intenționează sa ne dea în judecata pt, ca nu o întreținem! Menționez ca este pensionara cu un venit minim de 2000 lei. Poate sa ne dea în judecata?? Multumesc!
Bună seara! Familie fără copii! La decesul unuia dintre soți cine vine la moștenire? De poate face testament pt. Soțul supraviețuitor? Multumesc!
Bună ziua!:Dacă o persoana are de executat munca în folosul comunității iar aceasta nu se prezintă care ii sunt consecințele?
Bună ziua! La cât timp(ani( de la decesul tatalui, mama poate sa facă taxa de succesiune beneficiind de 1% din taxa de impozit, dacă zic bine!?? Și dacă unul din copii nu se prezintă de bună voie la notar care este procedura , ? Multumesc!
Va mulțumesc f mult!!
Eu pot ceda partea mea din moștenire celor 2 verisori? ( Fac parte din 3/4 din mostenire)!Mulțumesc frumos!
Va mulțumesc!
Buna seara! Dacă ma puteți ajuta! Tatăl meu e decedat de 2 qni, soția acestuia trăiește si are 3 copii! Ce drept de mostenire are sotia în casa părintească a tatalui , in contextul in care tatăl meu mai are o sora ,decedata iar aceasta are și ea 2 copii, ! Taxa de succesiune nu a fost făcută decât după decesul bunicului! Mulțumesc!