Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Poze de acest fel nu. Vă trebuie un document semnat
Nu știu la ce copie normală va referiți, orice dovadă e bună. Numai sa certifice faptul ca sunteți martor în proces.
Faceți o cerere scrisă la șeful poliției pentru restituire permis . Anexati o copie a unei dovezi de la parchet ca sunteți martor în cazul respectiv.
Nici macar nu erau in masina ci in spatele ei. Poate la plecare lasau masina acolo sau chemau un prieten care sa-i duca cu masina acasa. Eu nu cred ca poate fi incriminat posesorul masinii pentru altceva decat consumul de bauturi alcoolice in spatiul public. Oare ce articol au putut sa scrie in procesul verbal?
Este situatie complexa si delicata
Este hazardat sa ne pronuntam ce vor invoca celelalte persoane,interesul acestra fiind sa se disculpe
Avand in vede declaratia pe care ati dat-o si care connform politistului va incrimineaza este de preferat sa contactati aparator ales care sa analizeze continutul dosarului si sa hotarasca strategia de reprezentare si de aparare a intereselor dv
am dat deja de un caz la parchetul din sinaia, unde s-a dat drept de circulatie pentru o alcolemie de 1.20, fara accident, eu sunt in aceeasi situatie si tot incerc, trebuie sa reusesc.
195/2002 oug parchetul (procurorul) poate dispune prelungirea unei dovezi de circulatie valbila 30 de zile in faza de cercetare penala.Odata mi sa aprobat cererea.....a doua oara nu.Intrebarea este daca pot sa mai fac o cerere.ma gandesc ca poate nimeresc alt procuror de serviciu mai soft:)haha.
dovada cu drept de circulatie se elibereaza de catre seful politiei in baza unei rezolutii sau ordonante eliberate de catre procurorul care administreaza cazul. Intrebarea mea era daca pot face o cerere prin care procurorul sa fie de acord cu eliberarea unei dovezi cu drept de circulatie, in cazul in care, initial, am primit dovada fara drept de circulatie.
Multumesc!