avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Activitate decebalos

Activitate decebalos

Răspuns la discuția Controlori RATB
Raspuns absolut corect anona!
Răspuns la discuția Cum devin notar?
Atentie,incepand cu 1 ianuarie 2013 accesul in profesia de notar a fodst modificat in sensul in care nu mai ai nevoie de acordul preliminar al unui notar pentru a sustine examenul.Prin completarile aduse la Legea notarilor publici si a activitatii notariale nr. 36/1995 prin legea nr.77/2012 s-au produs importante modificari in materia dobandirii calitatii de notar stagiar si de efectuare a stagiului. Prin urmare, daca, pana in prezent, ca sa devina notar stagiar o persoana era obligata sa aiba avizul unui notar indrumator, incepand cu data de 1 ianuarie 2013, acest fapt nu mai este necesar. Astfel, o persoana care indeplineste conditiile prevazute la art. 16 din Legea nr. 77/2012 pentru modificarea si completarea Legii nr. 36/1995 si doreste sa devina notar stagiar, trebuie sa se adreseze Camerei Notarilor Publici in a carei circumscriptie se afla postul vacant cu o cerere de inscriere la concurs sau examen, fara a mai fi necesar sa prezinte un aviz din partea unui notar public care urma sa il angajeze si in al carui birou ar urma sa-si efectueze stagiul. Vezi interviul acordat pentru Luju de presed.notarilor publici Viorel Dumitru.Sper sa-ti fie de folos!
Răspuns la discuția stagiatura in notariat
Legea privind notarii publici se modifica incepand cu ianuarie 2013.Asfel orice absolvent de drept va putea sa sustina examenul de notar stagiar pe locurile scoase la concurs de camera notarilor.Doamana avocat mai cititi dvs putin legea inainte sa dati sfaturi..
Răspuns la discuția ADMITERE BAROU 2012
Prietene grohaitor e trist ca oameni ca tine au promovat acest examen..UNBR este institutie de utilitate publica! O tampenie este ce a devenit acest examen si oamenii care il promoveaza. Groh-groh...
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
Nu pricepe de ce sunt asa de agitati?! Poate pt k unii s-au imprumutat de banii pt taxa de examen, sau si-au luat concediu neplatit sau poate chiar si-au dat demisia k sa poata invata pentru acest examen... Problema e k toti acesti 1000 sau mai multi oameni care vor sa fie viitori avocati nu sunt in stare sa-si ceara propriile drepturi (pt k odata ce ai platit pt un examen, ai dreptul macar sa stii rezultatul nu?), si ma intreb cum vor putea ei sa apere drepturile viitorilor lor clienti..?
Faceti ceva!! Nu mai stati sa va rugati sa va aduca Mos Craciun rezultatele k n-aveti 10 ani!!
Răspuns la discuția Admitere Barou 2008
Va rog sa-mi trimiteti si mie subiectele de sinteza pe adresa de mail n_oltean@yahoo.com va multumesc.