avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Activitate Adytzu72

Activitate Adytzu72

situatia este in felul urmator: hotararea judecatoreasca a fost facuta direct pe numele mostenitorilor, din cei 6 proprietari doi sunt copiii proprietarilor si restul de 4, mostenitorii la randul lor (sotie supravietuitoare si copil) ai celorlalti doi copii decedati ai proprietarilor defuncti. Cei doi copii in viata nu sunt de acord ca la vanzarea imobilului suma de bani obtinuta (dar nu specifica ce suma de bani) sa fie impartita in mod egal la 4 (cei doi copii in viata si cei doi copii decedati pentru care sunt trecuti pe acte mostenitorii). Si imi tot trimit mesaje ca ma da in judecata nespecificand motivul pentru care vrea sa ma dea in judecata.
In cazul in care s-au obtinut acte de proprietate in instanta prin uzucapiune si sunt 6 proprietari pe acele acte, poate fi dat in judecata unul din proprietari ca sa fie eliminat din acele acte ?
Discuție Uzucapiune
Se da speta urmatoare: o familie are 4 copii,din care doi decedeaza. Cei 4 copii au fiecare cate un copil,(nepoti), parintii (bunicii) decedeaza fara a avea acte de proprietate pe un teren si pe o casa. Se ajunge in instanta pentru Uzucapiune si ca reclamanti se trec doar cei doi copii ramasi in viata, cu toate ca pe anexele 24 eliberate sunt trecuti 4 posibili mostenitori, instanta a sesizat acest fapt si urmeaza sa fie chemati si ceilalti doi (nepoti mostenitori, ai celor doi copii decedati). amanand procesul, Intrebarea mea este urmatoarea: ce inseamna "Amână cauza pentru a face precizări scris cu privire la cadrul procesual în raport cu ceilalţi moştenitori"
Răspuns la discuția scurgere infundata
Aspectul cu scurgerea nu l-am explicat cum trebuie: de desfundata este desfundata scurgerea, dar mizeria care a ramas in urma si apa din apartamentul respectiv sunt chiar o problema la aspectul acesta m-am referit cand am spus ca proprieatrul refuza sa deschida, pentru efectuarea curateniei.
Buna ziua, locuiesc la etajul 1 intr-un bloc cu demisol, etaj 1 si etaj 2, care nu este organizat in asociatie de proprietari si s-a infundat scurgerea blocului, iar propriatarul de la demisol pe unde se poate face desfundarea acesteia refuza sa vina sa deschida usa apartamentului pentru a putea desfunda teava. Apa deja se scurge din apartamentul acestuia pe casa scarii creand un disconfort total. Mentionez faptul ca nu are lasata nici o cheie de la apartament la vreun vecin. Dati-mi si mie va rog niste idei cum am putea sa il convingem pe acel proprietar sa deschida usa apartamentului pentru a putea rezolva problema.
Am revenit dupa o anumita perioada cu cateva noutati. Procesul a mers mai departe.Mai multe detalii gasiti pe link-ul urmator: [ link extern ]
daca nu ati semnat nici un proces verbal si nu vi s-a comunicat prin procedeele legale (prin posta cu confirmare de primire sau prin afisare la adresa de domiciliu) termenul de contestatie este de 15 zile de la data "comunicarii"
Ideea era alta : faptul ca avocatul o "duce cu zaharelul". Cu toate ca din alte situatii asemanatoare intalnite pe forum nu prea exista posibilitati de a-l putea face pe respectivul avocat sa isi dea silinta mai mult pentru rezolvarea mai rapida a cazului. Ca si daca ii da mai multi bani avocatului, ori ii pierde (nu isi da interesul), ori ii castiga ( isi da interesul) procesul. Pentru ca documente sunt :titlul de proprietate pentru teren, modificat cu scris de mana(trecuta casa), istoric de rol si faptul ca au existat doi mostenitori nu unul (copii batrinilor).
Multumesc pentru opiniile trimise, dar haideti sa va scriu ce noutat iau aparut:
- avocatul a deschis alt dosar in care a inclus la reclamant si pe sora (sotia mea) si pe mama (soacra mea) cumnatei mele;

Informaţii generale

Părţi
ªedinţe
Căi atac
Citare prin publicitate

Informaţii generaleNr. unic (nr. format vechi) : 4116/256/2013
Data inregistrarii 28.05.2013
Data ultimei modificari: 06.06.2013
Materie: Civil
Obiect: fond funciar ANULARE PARŢIALÃ A TITLULUI DE PROPRIETATE
Stadiu procesual: Fond

PărţiNume Calitate parte
NITU MARIANA - DOM.ALES Reclamant
DIACONU ANA - DOM.ALES Reclamant
TOMA VIORICA - DOM.ALES Reclamant
COMISIA JUDETEANÃ PENTRU STABILIREA DREPTULUI DE PROPRIETATE ASUPRA TERENURILOR CONSTANTA Pârât
COMISIA LOCALÃ PENTRU STABILIREA DREPTULUI DE PROPRIETATE A COMUNEI PEªTERA Pârât

ªedinţe Nu există informaţii.

Căi atac Nu există informaţii.

Citare prin publicitate Nu există informaţii.

Problema, acum nu stiu daca este o problema sau nu cunosc eu regulile, ar fi ca avocatul nu raspunde la telefon pentru a putea intreba mai multe detalii ca sa aflam si noi mai multe informatii. Nu este din aceeasi localitate de domiciliu cu noi asa ca este cam greu sa luam legatura cu el, iar la cabinetul de avocat nu prea este de gasit.
Au fost introduse in alt dosar si celelalte persoane deoarece doamna Nitu Mariana la momentul dezbaterii mostenirii dupa tatal lor, a dat declaratie notariala ca renunta la partea ei de mostenire in favoarea surorii ei.
Am revenit dupa o indelungata asteptare a comunicarii deoarece ruda care este implicata nu prea se pricepe si de pe site-ul in care pot verifica situatia dosarului am aflat urmatoarele:
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 26.03.2013
Oare ce inseamna acest fapt ?