avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Activitate Hn1990

Activitate Hn1990

in regula. multumesc frumos pentru toate informatiile si timpul acordat. Am depus cerere online pt atr si am si facut sesizare catre e-dstributie. astept un raspuns din partea lor, iar daca nu vine in termin de 30 de zile ma voi adresa anre-ului. din cate imi dau seama nu sunt in nici una din situatiile de a nu-mi emite atr. Revin cu update in momentul in care primesc raspuns.
Multumesc pentru raspuns. Este vorba de o casa p+1 in constructie, deci am nevoie de putere sub 30kw. Am plătit taxa pt atr, a venit intradevar un reprezentant enel sa vada situatia din teren, si apoi mi-au restituit taxa in urma e-mailului cum ca sunt mai departe de 100 m de rețea, fără să dea nici o soluție in afara de extindere retea. Locația unde construiesc este sectorul 3.

In realitate distanță intre locul de consum sinretea e de 130 m. Dar mi se pare nedrept ca in avizul de amplasament au spus că mă pot conecta la rețeaua existentă si acum spun ca nu se mai poate.



Salut,

Am următoarea situație. In vederea obținerii autorizației de construire am obținut de la e-distributie muntenia aviz amplasament favorabil. Mai mult in el am negru pe alb scris ca ma pot conecta la rețeaua electrică deja existentă.

Cand am facut demersurile pt atr am primit un răspuns sec ca reteaua e la mai mult de 100 de m si este necesară extinderea de rețea.

Cum pot proceda având în vedere că în baza avizului de amplasament eu m-am apucat sa fac investiția (destul de considerabila) si acum ma trezesc ca trebuie sa-mi bat capul cu extinderea de rețea pentru care nici macar n-au binevoit sa-i dea un deviz estimat ca sa stiu la ce ma inham. Nu vorbesc de cat va dura...