avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Activitate at_1970

Activitate at_1970

Multumesc pentru raspunsuri. In adevar e vorba de situatiile acestea, dar si de problema actualizarii datelor la banca.
Buna ziua, as vrea sa stiu care e procedura pentru a instaura curatela pentru mama care are certificat de handicap pentru Alzheimer? Va multumesc.
Răspuns la discuția Drept de abitatie
multumesc asa voi face
Răspuns la discuția Drept de abitatie
Da am verificat. Insa exista o clauza in care eu trebuie sa declar ca am primit integral banii. Or, se semneaza mai intii si dupa aceea se face ordinul de plata de catre cumparatoare. Nu cred ca ar trebui formulat asa, pentru ca nu exista nici o clauza in care se anuleaza tranzactia daca nu am primit banii.
Răspuns la discuția Drept de abitatie
nu am semnat inca nici un contract. Notarul mi-a trimis draftul de contact.
Buna ziua,
Eu vreau sa vind un apartament prin agentie imobiliara. Ei au gasit cumparator, ne-am inteles la pret, insa in momentul cind am cerut contractul, am avut surpriza ca apare in contract cumparatoare si o persoana cu drept de abitatie. Nu a fost vorba de asa ceva in negocieri. Mi se pare suspect asa un contract, dreptul de abitatie il priveste pe cumparator, nu pe mine care vind apartamentul.
In plus, nu exista nici o clauza care sa anuleze contractul daca nu primesc banii integral, ramine persoana sa locuiasca in apartament si ramin si fara bani?
E vorba de o casa particulara in care vor sa faca bar. Noi sintem vecini si distanta este foarte mica : 1 metru de la noi in gard si un metru la ei in curte. Daca imi cer acordul, nu am de gind sa il dau. Dar daca deschid barul fara acordul meu, ce pot sa fac? Sa fac actiune in instanta?
Buna ziua,
As vrea sa stiu daca mai trebuie acordul vecinilor pt deschiderea unui bar. Vecina care sta la nici 2 metri a inchiriat citiva ani unei gradinite fara acordul vecinilor dar zgomote si tipete la greu. Acum gradinita s-a mutat si se fac lucrari de zor. Pot sa faca bar si sa nu ceara acordul vecinilor????