avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1258 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate teodoramihai21

Activitate teodoramihai21

Bună ziua,
Se dă următoarea situație: tatăl meu m a ajutat cu ridicarea unei case, având un aport financiar de aprox 40.000 euro și fără nicio pretenție, a fost de bună voie și nesilit de nimeni (eu nu l-am rugat, el s-a oferit). El este căsătorit. Acum divorțează, iar soția lui cere la partaj despăgubiri pentru banii pe care tata mi i-a oferit cadou pentru ridicarea casei. Din câte știu, din materia obligațiilor, eu aș fi obligată să i restitui tatei cheltuielile utile, însă tata, cu care am avut înțelegerea nu mi cere asta, ci soția lui. Ce obligații am față de ea în acest moment? Eu sunt cea care are obligații sau tata care mi a oferit banii? Mulțumesc

Carp Mircea a scris:

Si invatamantul la distanta este organizat potrivit legii.
Intra in aceiasi categorie.

Deci sa înțeleg ca voi primi in continuare. Va mulțumesc !
Buna ziua!
Daca urmez o facultate la distanță pot primi pensia de urmaș in continuare? In articolul de lege scrie ca pot beneficia de aceasta pensie pana la vârsta de 26 de ani daca urmez studiile unei instituții de învățământ superior organizate conform legii, însă nu este menționata și forma de studii (IF, id, ifr). Menționez ca am 20 de ani.
Va mulțumesc!