Bună ziua,
Socrul meu a decedat în 2015 ,el având mostenire casa si pământ, nu sa dezbătut moștenirea între soacra mea si copilul lui ,soacra a decedat în 2024,noi putem face mostinerea pentru ea ,ea mai mosteneste cei 25% ca soțului supraviețuitor după moartea lui,socrul are un copil din alta căsătorie si soacra la fel,doresc sa fac succesiunea de mostenire,mulțumesc
Bună-ziua,
Doresc sa reclam o firma de transport dim Belgia ca frauda ,am.platit un transport ce trebuia sa ajungă în România și nu livrează marfa,ma poate ajuta cineva cu un avocat sau sfat. Ma pus sa tot platesc taxe ca motiv ca firma e noua,firma de transport e înregistrată în Lituania și sediul în Belgia, oare sa die țeapă?
Mulțumesc
Ce se poate face dacă impozitul majorat pe clădire e impus de autoritatea locală fără notificarea prealabilă despre reevaluare,unde ma pot adresa sau sa fac o contestații deoarece am fost sa plătesc impozit pentru anul 2022 și 2023 și mi-au spus ca trebuie sa plăteasc alta valoare decât ce am primit eu de la finanțe locale .