avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Doresc sa reclam o firma de transport din Belgia
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Doresc sa reclam o firma de transport din Belgia

Bună-ziua,
Doresc sa reclam o firma de transport dim Belgia ca frauda ,am.platit un transport ce trebuia sa ajungă în România și nu livrează marfa,ma poate ajuta cineva cu un avocat sau sfat. Ma pus sa tot platesc taxe ca motiv ca firma e noua,firma de transport e înregistrată în Lituania și sediul în Belgia, oare sa die țeapă?
Mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 9 Iulie 2025
Lorinn, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:29, 9 Iulie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti contacta avocat roman care practica avocatura in Belgia aici: [ link extern ] /
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vedeti ce va spun cei de aici
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost inselat cu 3000$ marinicad2002 marinicad2002 am luat teapa de 3180 $ platind in avans bunuri ce trebuia sa-mi ajunga din Africa de Sud, de la o asa zisa ferma de struti, (www.kwkostrichfarm.org), al carui ... (vezi toată discuția)
Despagubire de la asigurator german - am nevoie de avocat sau consilier eriklud eriklud Buna, urmatoarea problema: Importam marfa din Anglia cu transportatori romani. In August 2010 ma suna transportatorul ca a avut accident in Belgia ... (vezi toată discuția)
Shopping online, oferte suspecte. cum le denunț? ionel999 ionel999 Buna ziua! Intampin adesea pe internet diverse reclame, cele mai multe pe Facebook, celebrul \"Like, share, tag\" si castigi \"ceva\" pe gratis cu motivul ... (vezi toată discuția)