Așadar vechimea în învățământ se consideră a fi întreruptă? Și dacă nu suntdepășite 30 de zile? ÎN CCM scroe că ce nu depășeste 30 de zile nu afectează vechimea în învățământ.
Vechimea în învățamant poate fi afectată de absențe nemotivate care nu au fost trecute în revisal in urmă cu 7 ani? Din cauza cărora angajatul află că nu are vechime neîntreruptă 10 ani? Angajatorul nu a dat nicio decizie de suspendare a contractului sau vreo sancțiune la vremea respectivă. Nicio informare. Ce e de făcut? Mulțumesc.
Dar judecătorul din Apel ce rol are? El nu trebuia să constate că dosarul fusese judecat de o instanță necompetentă și să îl trimită spre rejudecare? Vă rog dați-mi un text de lege referitor la acest aspect.
Cornel Vasile a scris:
Asa este , nu exista prevedere in Codul Muncii si nici in Legea 367/2022.
Nu am afirmat nimic despre sancțiune, am pus o întrebare. Instanța necompetentă a judecat cazul..Halal instanță...care nu știe sau se preface că nu știe ce obligații are.
Am revăzut, cred că aveți dreptate, dar modificarea s-a făcut în mai 2023. Avertismentele au fost date în decembrie 2022, când era in vigoare Art.269 așa cum am formulat eu. Fără opțiunea de a contesta la instanța de pe raza locului de muncă. Insist, a fost trecută o instanță necompetentă.
Vă mulțumesc. Art.269 din Codul muncii actualizat 2025 spune:"..se adresează instanței competente în a cărei circumscripție reclamantul își are domiciliul sau reședința ori, după caz, sediul." Nicidecum locul de muncă. Deci angajatorul a indicat o instanță necompetentă în speță.