avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Activitate Koala1234

Activitate Koala1234




Va multumesc
Buna seara ! Va rog daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns … o prietena are un copil de 10 ani, tatal copilului in tot acest timp nu a vrut sa aiba de a face cu copilul acesta .. acum s-a gandit sa ia legatura cu mama copilului ( copilul nefiind recunoscut de tata) … este posibil din punct de vedere legal ca acesta sa ii ia copilul mamei ? Sau ce s-ar putea intampla? Va multumesc



Va multumesc



gi-jane2 a scris:

Nu unde trăiește tatal important, e important dacă era acolo și copilul înainte ca mama sa vina în România cu el. Deci da, poate fi vorba de răpire.
Cereti urgent in instanta ca locuinta copilului sa fie stabilita la dvs in Romania.
Bănuiesc ca cel mic are pasaport. Daca nu avea și ati fi venit cu titlu de călătorie, qveati scuza ca pt a-i face pasaport trebuie acordul tatalui.
Tatal e cetățean român? Ati fost în vizita la el sau acolo locuiati?


Da, copilul s-a nascut in Germania.. are domiciliul in Germania si cetatenia de neamt. Tatal are cetatenie germana. Am venit in Romania in vizita la parintii mei. Inca nu se desfasoara nicio instanta … el m-a acuzat deja de rapirea.. mi-a aratat niste acte ca sa il cred ca intradevar m-a reclamat …ce as putea eu face in acest moment.. am vorbit cu un avocat si mi-a zis ca nu are c sa imi faca , ca sunt mama copilului….
Buna ziua , este posibil ca tatal sa acuza mama de rapirea copilului ( 3 luni ) , pentru ca nu mai doreste sa se intoarca in tara in care traieste tatal? Am decis a nu ma mai intoarce deoarece jignea copilul , cuvinte obscene …. Aștept raspuns . Va multumesc