avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Activitate G.Dana

Activitate G.Dana

Bunica-2003,Tata-2010 și bunicul-2011
dar nici matusa nu este proprietar dar totusi ea a facut un contract de arendare!este legal?
multumesc
buna ziua
bunicii morti,tatal meu(fiul lor) mort
sora tatalui meu in viata a facut imparteala cum a vrut fara vreo dezbatere de mostenire si a considerat ca noi(eu si sora mea) trebuie sa luam casa daramata si ea tot pamantul ,dandu l spre arenda
Intrebarea mea este (fara sa dezbat mostenirea-este multa cheltuiala) pot schimba la primarie contractele de arenda pe numele meu?
multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De fapt li s a spus că erau uscate plăntuțele trimise și ei imediat au returnat banii fără să ceară nici cel mai mic detaliu și au blocat cumpărătorul peste tot
Online cred
o pepiniera are dreptul de a nu vinde cuiva care a facut unu retur la una dintre comenzi?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
multumes mult,o zi frumoasa si un an cu sanatate!
e vb de socrii mei si ,da,sunt divortati de multiu ani iar acum ar vrea sa faca partajul de comun acord pt a i lasa casa sotului meu cu acte in regula...sau nu stiu daca s ar putea(pt ca sunt divortati) sa i doneze sotului meu fara partaj
buna ziua
intr o casnicie s au dobandit 3 case(2 la tara si un apartament) dintre care o casa nu are acte ,doar autorizatie de constructie ,pt ca e facuta pe un teren pe care nu s a dezbatut mostenirea
daca se vrea sa sa se faca partajul dupa divort doar pe celelate doua case care au actele in regula,se poate?