avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CONTRACT DE ARENDA SCHIMBAT PE ALT NUME FARA DEZBATERE ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CONTRACT DE ARENDA SCHIMBAT PE ALT NUME FARA DEZBATERE DE MOSTENIRE

buna ziua
bunicii morti,tatal meu(fiul lor) mort
sora tatalui meu in viata a facut imparteala cum a vrut fara vreo dezbatere de mostenire si a considerat ca noi(eu si sora mea) trebuie sa luam casa daramata si ea tot pamantul ,dandu l spre arenda
Intrebarea mea este (fara sa dezbat mostenirea-este multa cheltuiala) pot schimba la primarie contractele de arenda pe numele meu?
multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 11:18, 19 Noiembrie 2025
Nu puteți. Trebuie să fiți proprietar. Cheltuielile sunt proporționale cu averea moștenită

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire LILUSA LILUSA Buna dimineata.as dori sa-mi raspundeti ...la o mare incalceala.. Bunicii mei au cunparat acum 60ani un teren cu doua casute mici,dar au cumparat cu chitanta ... (vezi toată discuția)
Drept de mostenire lore.cris lore.cris Buna ziua!As vrea sa intreb si eu ceva!Tatal meu,impreuna cu fratii lui,au mostenit de la bunicii mei(parintii lor),cateva hectare de pamant.Acest pamant ... (vezi toată discuția)
Declaratie de acceptare mostenitor minor tinaa tinaa buna ziua. va rog sa ma indrumati cum sa procedez . doresc sa accept mostenirea ce se cuvine fiului meu minor in urma decesului bunicii. precizez ca tatal ... (vezi toată discuția)