Ce pot face in caz ca mi s-a iesit cu masina din service-ul auto unde o lasasem pentru schimbarea unor piese? Am lasat masina in reprezentanta auto pentru a mi se face un schimb impus de reprezentanta care mi s-a spus ca va dura aprox 3 ore, M-am intors dupa 6 ore sa ridic masina si tot nu era gata, mi-am luat masina pentru ca trebuia neaparat sa plec din oras, lucru pe care il anuntasem de cand am lasat masina. Pe langa faptul ca nu s-a efectuat in totalitate lucrarea, am gasit in cotiera masinii niste chei de apartament. Mi se pare destul de clar ca s-a iesit cu masina din service si nu aveau ce sa caute sa imi deschida cotiera masinii unde mai aveam niste lucruri personale. Ce pot sa fac in acest caz? Am cerut filmarile video pentru ca la reprezentanta au camere peste tot, dar ma indoiesc ca le voi primi daca i-am prins pe picior gresit. Va rog sfaturi cum trebuie sa procedez sa aflu ce s-a intamplat cu masina mea, de ce nu s-a efectuat lucrarea respectiva si daca intr-adevar s-a iesit cu masina de acolo. Sunt deschisa si la o eventuala colaborare. Va multumesc!
Ce se intampla cand se depaseste termenul de solutionare a unui dosar penal stabilit de sectia penala in urma unei plangeri de tergiversare dupa 1 an ? Am deschis un dosar penal de 1 an si jumatate si dupa 1 an am facut plangere de tergiversare, pentru ca dosarul era complet instrumentat, dar nu se da nici o solutie. Judecatorul de la sectia penala a dat termen de solutionare dosar de 4 luni de zile, care nu a fost respectat. Ce pot face in acest caz? O noua plangere este de prisos, se vede ca procurorii nu tin cont de aceste incheieri ale judecatoriei. Rog un sfat si eventuala colaborare. Va multumesc!
Cine este responsabil de actele de executare in dosar de executare?
Am urmatoarea situatie : hotarare definitiva pentru plata pensiei alimentare, am apelat la executor pentru a recupera pensia fetitei mele, eu am inmanat veniturile mamei si hotararea definitiva. A fost incuviintata cererea de executare silita, trimise somatii si debitoarea nu a platit.
Cand s-a inceput executarea bunurilor imobile, m-am trezit cu citatie acasa ca mama a facut contestatie la executare si a cerut anularea tuturor actelor executorului judecatoresc. Este posibil asa ceva? De ce sunt eu chemat in judecata? Eu nu am facut nici un act de executare, doar am inaintat hotararea si veniturile.
Va rog o parere si eventuale sfaturi. Multumesc!