Ma refeream la faptul ca aplicatia iti cere un fel de user si parola. (un PIN- pe care sper sa-l stie salariatii) :), nu cred ca e pe CEI...
Pana la urma aceasta aplicatie se foloseste de fiecare persoana in parte sau e un cititor "universal"? Adica, cu anumite date ce le stie doar salariatul, poate Inspectorul de Res Umane sa citeasca CEI- ul? Asta ma intereseaza, de fapt.
Buna ziua,
Au inceput salariatii sa aduca copii dupa cartile de identitate noi, pe care nu apare adresa de domiciliu.
Ar trebui sa solicit salariatilor sa dea o declaratie privind domiciliul in acest caz sau cum e mai bine sa procedez?
Multumesc!
Eu vroiam sa stiu daca sanctiunea se poate aplica si atunci cans absentele nemotivate nu sunt succesive, gen cate o absenta nemotvata pe luna, sau una la doua luni. Pana acum salariatul a primit avertisment scris, dar el lipseste in continuare, cand si cand. Ma gandesc ca nefiind cel putin 3 absente nemotivate la rand, nu se poate deschide o cercetare disciplinara,
Au trecut cele 30 zile si cererea este tot IN LUCRU.
De fapt, este o declaratie pentru taxa de salubrizare pe 2025.
Daca cererea/declaratia este deja in sistemul lor, dar nu solutionata, ma mai pot sanctiona ca nu am platit la timp? Neaparand in ghiseul.ro nu pot sa platesc. Mentionez ca declaratia am incarcat-o pe site- ul e-digital.primariagalati.ro, fiindca am semnatura electronica, nu la ghiseul fizic....