Buna ziua,
Nu reusesc sa corectez un contract in Reges, contract care a fost suspendat in nenumarate randuri. Atunci cand inserez data aplicabilitatii corectiei imi apare mesajul "data de inceput nu poate fi anterioara date de ..." Mentionez ca data aplcabilitatii corectiei e dupa data specificata in mesaj. Daca ma poate ajuta cineva cu o sugestie...
Multumesc!
Nu, el se acorda dintotdeauna, dar dintr-un motiv sau altul s-a omis inregistrarea lui in Revisal si de aceea nu s-a preluat in Reges.
Daca il adaug acum, operez prin modificare sau corectie?
De asemenea, daca se stie dinainte de semnarea contractului de acest spor de noapte, este musai sa-l trec si in contract?
Multumesc!
Nu, corectia o fac cu data la care fac operatiunea, iar salariatul deja este activ, de aceea nu inteleg de ce ma duce direct corectie incetare suspendare...
Asta incerc sa spun, ca atunci cand intru pe contract sa corectez ma duce direct in corectie incetare suspendare contract (salariatul a avut la un moment dat concediu medical si am operat concediul respectiv in Reges Online.), dar eu vreau sa corectez alte elemente ale contractului, nicidecum incetarea suspendarii.