avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1527 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Angajare persoane in somaj tehnic
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Angajare persoane in somaj tehnic

Buna ziua,

Daca angajam persoane aflate in somaj tehnic platit de angajator, acele persoane pierd somajul tehnic?

Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 9 Octombrie 2025
Chrisblinky2024, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:15, 9 Octombrie 2025
Nu pierd somajul tehnic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic... monalisaalina monalisaalina Buna ziua,am rugamintea sa imi spuneti care sunt conditiile pe care sa le indeplineasca un angajator pt a declara somaj tehnic,procentul de minim de 75 %pe ... (vezi toată discuția)
cum se interpreteaza 90 zile somaj tehnic? rocriss rocriss Buna seara tuturor! Am o nelamurire: scutirile la plata contributiilor se acorda pentru 90 de zile pe societate sau pe angajat? Adica, daca societatea are ... (vezi toată discuția)
Contabil in somaj tehnic-cine depune declaratiile? cristinaj cristinaj Buna ziua, Daca societatea hotaraste din motive de lipsa de activitatea ca tot personalul inclusiv contabil, HR, sa intre in somaj tehnic, contabilul poate ... (vezi toată discuția)