avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate TCSB

Activitate TCSB

Deci , babeste"
Trebuie sa plateasca impozit pe avere? ( vanzare apartament )
Buna ziua
O persoana cu handicap grav, care este scutita de taxe si impozite, va trebui sa plateasca taxe la transferul ( contract vanzare-cumparare ) unui imobil pe care il detine de mai mult de 25 de ani? Transferul se face de la mama la fiu
Va referiti la impozit sau alte taxe?Chiar daca contractul este intre parinte si copil?
Buna ziua
O persoana cu handicap grav, care este scutita de taxe si impozite, va trebui sa plateasca taxe la transferul ( contract vanzare-cumparare ) unui imobil pe care il detine de mai mult de 25 de ani?
Dar eu trebuie sa comunic societatii, ca am primit decizia de pensionare?
Daca nu o comunic, CIM ul merge mai departe.
Societatea nu este anuntata de pensionarea mea?
Nu am inteles nimic. Sunt in termeni de neinteles de omul de rand.
Pot avea si pensie si in acelasi timp CIM sa mearga fara intrerupere?
Aceasta este intrebarea
Multumesc
Buna ziua
Intrebarea mea este:
Pot lucra in continuare, daca intre timp mi-a venit decizia de pensionare la limita de varsta? Eu ( sex masculin ) avand 60 de ani, dar am castigat 6 ani cu grupe.
Trebuie sa-mi depun decizia sau pot continua fara sa o depun la societate?
Mulțumesc pentru raspunsuri
La partaj nu se tine cont de distribuirea fracțiilor din certificatul de moștenitor?
Da. Partaj in instanta. Eu am 5/8 din partea tatalaui ( 3/8 mama + 2/8 eu ) + jumatatea mamei, prin donatie. Vreau sa-l dezbagubesc, dar nu vrea sa paraseasca apartamentul.