Buna ziua.
Se poate recupera un spatiu comun, care a fost vandut cu ajutorul vechiului administrator de asociatie de locatari? am infiintat de un an asociatia de proprietari (sunt presedinta ei) si la prima adunare generala, locatarii vechi au spus ca acest spatiu despre care vorbesc, a fost al blocului. Acum este al unei persoane, care l-a cumparat de la cel care a cumparat prima data. Nu a semnat nici un proprietar pentru vanzarea acestui spatiu, nu au fost intrebati. In cartea funciara al blocului, acest spatiu figureaza ca APARTAMENT O CAMERA NEVALIDATA.
Multumesc pentru eventualul raspuns.
Buna ziua. In urma cu cinci ani ,am facut succesiune pentru un spatiu comercial ,iar de la notariat ,nu mi-a inclus si terenul de sub spatiu in certificatul de mostenitor ,astfel ca la cadastru la rubrica teren ,apare zero.In certificatul fiscal ,apar cote de teren , pentru care am si platit impozit dar in cadastru nu apare. Am fost la notarul la care am facut succesiunea ,si mi-a spus sa fac o reactualizare a cadastrului ,dar cand am vorbit cu o firma de profil ,mi-au spus ca trebuie sa refac certificatul de mostenitor ,sa includa notarul la care am facut actele si terenul aferent spatiului . Poate ma puteti ajuta ,cu un raspuns .Multumesc.