avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Se poate recupera un spatiu comun care a fost vandut ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Se poate recupera un spatiu comun care a fost vandut ...

Buna ziua.
Se poate recupera un spatiu comun, care a fost vandut cu ajutorul vechiului administrator de asociatie de locatari? am infiintat de un an asociatia de proprietari (sunt presedinta ei) si la prima adunare generala, locatarii vechi au spus ca acest spatiu despre care vorbesc, a fost al blocului. Acum este al unei persoane, care l-a cumparat de la cel care a cumparat prima data. Nu a semnat nici un proprietar pentru vanzarea acestui spatiu, nu au fost intrebati. In cartea funciara al blocului, acest spatiu figureaza ca APARTAMENT O CAMERA NEVALIDATA.
Multumesc pentru eventualul raspuns.
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 22:21, 26 Octombrie 2025
Buna ziua,
Trebuie sa lamuriti intai al cui a fost spatiul. Daca actualul proprietar l-a cumparat de la vechiul proprietar fie inseamna ca acel spatiu nu era al blocului-comun, fie fostul proprietar nu avea dreptul sa il vanda daca era comun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare cota indiviza a proprietarilor catre un singur proprietar poppsq poppsq Detin in proprietate un apartament cu 2 camere intr-un bloc de locuinte cu 2 scari si 15 apart pe scara construit in 1986. Blocul are Asociatie de Locatari ... (vezi toată discuția)
Actiune evacuare asociatie proprietari nicoleta74 nicoleta74 Buna ziua! Am o dilema, referitor la un demers privind evacuarea unei asociatii de proprietari aflata la parterul unui bloc, intr-o incapere bun in proprietate ... (vezi toată discuția)
Acte necesare vanzare uscatorie Hane898 Hane898 Buna ziua! In urma cu cativa ani am cumparat o uscatorie (act vanzare cumparare de la fostul proprietar), avea acordul tuturor locatarilor, etc. Este ... (vezi toată discuția)