Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Buna ziua!
Ma bucur sa stiu ca ati facut primul pas. Poate intr-o zi, vom fi mai multi si poate vom demara o petitie serioasa impotriva acestor abuzuri, venite din partea unor companii de recuperatori.
Ei cumpara creantele de la statul Maghiar si apoi vin cu amenintari de executare. Partea trista e ca cineva, cu putere executiva, din staff-ul maghiar a semnat intelegerea asta trecind cu buna stiinta peste o cutuma legislativa, si anume aceeia ca inaninte de a angaja recuperatori statul are obligatia de a informa pe contravenient referitor la contraventie si a-i da posibilitatea de a rezolva diferendul "in house" iar contravenientul sa plateasca suma contraventiei fara taxele de recuperare.
Asta e un abuz din partea ambelor parti iar statul Roman, se face ca inchide ochii si ca urmeaza o recomandare Europeana (neobligatorie) care zice ca recuperarea creantelor de catre recuperatori e buna.
Eu va recomand, sa contactati o editura media, (ziar, televiziune) si sa va faceti cunoscuta povestea si acolo.
Publicitatea negativa e cea care ii doare cel mai rau pe acesti ticalosi.
Va doresc succes!
Buna ziua si eu am primit 4 amenzi de la ei, motiv ca am calatorit cu D1 in loc de D2. Dar conform talonului masina mea este pe D1. ( max 7 locuri, masa max sub 3,5 T).
Nu e chiar asa, e vorba de 2 ani pina sa apara in legislatiile nationale transpunerea acestei directive.
E dat un termen de 11 luni de la data savirsirii pina la transmiterea PV in tara de origine a vinovatului.
Se va crea un portal online, etc.
"Pentru a spori transparența și a facilita punerea în aplicare a noilor norme, Comisia are sarcina de a crea, printre alte informații, un portal online care să enumere regulile, opțiunile de recurs și amenzile de circulație rutiere "relevante
Mai dureaza.
Buna ziua,
In unul din topic-urile mele de mai sus am lasat o adresa de email al administratorului de drum din Ungaria. Tot acolo este si un link catre site-ul lor. V rog sa va adresati lor mai intiii si daca nu gasiti intelegere, apleati la un avocat sa contestati amenzile la judecatoria din raza domiciliului dumneavoastra.
Mai jos este copy-paste la ce am scris eu mai sus. De asemenea, daca le scrieti Ungurilor, atasati si o fotografie cu talonul masinii din care sa reiasa clar clasa masinii. Numarul de inmatriculare, greuatatea, nr de locuri...Va doresc succes!
Mai intii, intrati pe site-ul administratorului de drumuri din Ungaria, • website: www.toll-charge.hu/en si acolo la sectiunea contact gasiti urmatoarea adresa de email: • e-mail: ugyfel@nemzetiutdij.hu. Le scrieti cine sunteti, dnumarul de inmatriculare al autovehicolului, ce sa intimplat, si ca a ti primit notificare de la Inkasso. Ungurii va vor raspunde in aproximativ 14 zile si acolo va vor da toate detaliile deferitoare si modul de plata prin IBAN.
Cumparati vigneta online si nu veti avea probleme din astea niciodată.
Oricum, cind ati confirmat la benzinarie, prin semnatura, se considera ca ati citit toate datele.
Nu prea aveti ce face.
Asta cu GDPR este o glumă.Verifici și dacă e greșit atragi atenția vânzătorului pe loc.Dar este mai comod să nu o faci si să faci pe victima mai târziu.
Asta cu GDPR este o glumă.Verifici și dacă e greșit atragi atenția vânzătorului pe loc.Dar este mai comod să nu o faci si să faci pe victima mai târziu.
Bună ziua.. sunt sofer pe camion.am fost sunat astăzi de cineva de la poliție, si m-i s-a comunicat să m-a prezint pe data de 29.04 (adică peste 3 săptămâni) la poliție pentru un dosar penal referitor un furt de prin 2019...la ce sa ma aștept???au trecut aproape 5 ani de când nu mai lucrez în locul respectiv,si mai ales ca nu știu despre ce ar putea fi vorba..multumesc anticipat pentru eventualele răspunsuri.