avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1286 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate David281108

Activitate David281108

Conform Deciziei ICCJ nr 37/2025 salariul de baza al cadrelor didactice din învățământul primar angajate în regim de plata cu ora include majorarea de 10% , adica sporul de dirigenție.
Această decizie emisă în contextul învățământului primar poate fi valabilă și în cazul cadrelor didactice din învățământul liceal încadrate în regim de plata cu ora și care au funcția de diriginte?
Mulțumesc!
Multumesc!
Buna ziua! Sunt divortata, dar inca nu am facut partajul. Fostul sot este intr-un proces de atragere a raspunderii patrimoniale, motiv pentru care are sechestru pe apartament (bun comun) pana la finalizarea procesului.
Avand in vedere ca datoria sa este una mare- 80 mii euro, cel mai probabil se va ajunge la executare silita pe cota lui din imobil.
Ce ma sfatuiti sa fac? Sa astept sa inceapa excutarea silita, implicit partajul in instanta si apoi sa cumpar, ca si coproprietar partea sa sau sa accept varianta propusa de el- sa cumpere el, pe numele copilului nostru, cota sa din imobil, cu acceptul executorului?
Multumesc!
Buna ziua!
Sotul meu este administratorul unei firme care a intrat in insolventa acum 3 ani. Administratorul financiar al firmei l-a dat in judecata pt folosirea unor bani din firma in folos personal. Am primit acasa o Comunicare hotarare civila prin care se solicita atragerea raspunderii patrimoniale a sotului pt plata sumei retrasa din firma.
Va rog sa imi spuneti daca se poate ajunge la executare silita prin partaj si vinderea aparatamentului, care este bun comun sau la poprire pe contul meu.- eu nu am avut nico legatura cu firma. Mentionez ca sotul nu are nicio sursa de venit.
Va multumesc!