avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Sunt divortata, dar inca nu am facut ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Sunt divortata, dar inca nu am facut partajul. Fostul ...

Buna ziua! Sunt divortata, dar inca nu am facut partajul. Fostul sot este intr-un proces de atragere a raspunderii patrimoniale, motiv pentru care are sechestru pe apartament (bun comun) pana la finalizarea procesului.
Avand in vedere ca datoria sa este una mare- 80 mii euro, cel mai probabil se va ajunge la executare silita pe cota lui din imobil.
Ce ma sfatuiti sa fac? Sa astept sa inceapa excutarea silita, implicit partajul in instanta si apoi sa cumpar, ca si coproprietar partea sa sau sa accept varianta propusa de el- sa cumpere el, pe numele copilului nostru, cota sa din imobil, cu acceptul executorului?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: David281108 , utilizator 10:47, 8 Aprilie 2025
Trebuie sa discutati cu un avocat.
Variante aveți dar trebuie analizate.

București 2025
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita / partaj bunuri comune - partaj de creditor m_ella2005 m_ella2005 Speta: In perioada casatoriei, sotii X imprumuta mai multe sume de bani (cu sau fara contract autentic) de la terti. Intr-un contract sunt trecuti ambii ... (vezi toată discuția)
Partaj cuziamusia cuziamusia Acum 10 ani lucram (legal) in strainatate si i-am trimis sotiei (prin banca) 15 mii euro cu scopul sa cumpere doua imobile (pe numele ei, deci bunuri comune). ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare mioara2012 mioara2012 Buna ziua! S-a emis pe numele meu o decizie de instituire masuri asiguratorii impreuna cu 2 procese verbale de sechestru: 1) pe casa si 2) pe masina. Am ... (vezi toată discuția)