avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1202 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate vally_turcu

Activitate vally_turcu

Bună ziua . Am o întrebare/nelămurire asupra unui dosar ordonanță președințială , până se definitivează procesul de divorț fond . Prin ce articol din codul civil se poate modifica data termenului de judecată din 19.08.2025 în 12.08.2025, cu înmânarea citației pe data de 11.08.2025 și pe ce temei cererea de amânare invocând art 222 din cod proc civ mi-a fost respinsă , ținând cont că orice citare trebuie făcută cu 5(cinci) zile înainte , asta dacă din cunoștințele mele este corect ? Mulțumesc anticipat , răspunsurilor pro și contra !
Eu răspund sub altă formă la nemulțumirea dumneavoastră la părinți . Dar este normal că tatăl să stea în stradă și copilul în casă , este corect că tatăl după o trudă asiduă pentru acel imobil să fie judecat ? Investițiile făcute sunt făcute pentru confortul dumneavoastră , judecată morală a fiecărui individ unde este ? Acel om ( părinte ) în acest moment vrea liniște , după o perioadă lungă. de cel puțin 18 ani !

halecu_80 a scris:

multumesc pt.sfaturi.incerc sa fiu optimist in continuare.

Bună ziua domnule Avocat !
Legat de subiectul de mai jos se pare că justiția nu își face treaba , dar acum vă abordez în altă problemă . Dacă tot nu se vrea de a intra în casă vreau un sfat din partea dumneavoastră unde trebuie să mă adresez să doneze toate drepturile/activele legat de ce avem de împărțit eu și soția , părinților mei .Cer sfatul/îndrumarea dumneavoastră , deoarece am fost implicat într-un alt proces cu ordin de restricție 13270/212/2025 . Mulțumesc anticipat pentru un eventual răspuns și implicare ! Cu respect , Valentin Turcu .

vally_turcu a scris:

Dar este vorba și de fată , prin ceea ce ați scris îi mulțumesc domnului procuror pentru grija față de mine . Ideea mea este cum fac să reduc restricția față de copil ? Mulțumesc anticipat pentru un eventual răspuns !

Adalbert Gabriel Gazdovici a scris:

Nu e nici o pedeapsa. Ati fost evacuat din locuinta pentru un an si aveti interdicitie de a va apropia la mai putin de 200 de metri de sotie pentru aceeasi perioada. Avand in vedere ca ea a premeditat toata afacerea priviti-o ca pe o masura prin care procurorul care a inaintat cererea va protejeaza pe d-voastra de vicleniile ei. Cine stie ce smecherii mai avea de gand sa faca? Poate, numai asa, din rautate, urmarea chiar sa va provoace sa o ucideti ca sa rada apoi de d-voastra ca mergeti la inchisoare.

Dar este vorba și de fată , prin ceea ce ați scris îi mulțumesc domnului procuror pentru grija față de mine . Ideea mea este cum fac să reduc restricția față de copil ? Mulțumesc anticipat pentru un eventual răspuns !

Adalbert Gabriel Gazdovici a scris:

Nu e nici o pedeapsa. Ati fost evacuat din locuinta pentru un an si aveti interdicitie de a va apropia la mai putin de 200 de metri de sotie pentru aceeasi perioada. Avand in vedere ca ea a premeditat toata afacerea priviti-o ca pe o masura prin care procurorul care a inaintat cererea va protejeaza pe d-voastra de vicleniile ei. Cine stie ce smecherii mai avea de gand sa faca? Poate, numai asa, din rautate, urmarea chiar sa va provoace sa o ucideti ca sa rada apoi de d-voastra ca mergeti la inchisoare.

Bună ziua . Am o sentință , cu ordin de protecție , la care am făcut apel . Dosar 17346/212/2024 la judecătoria Constanța . Sunt interesat cum mă pot apăra și invoca faptul că pentru incidentul petrecut acum ( o palmă fetiței și una soției ) , pedeapsa este mult prea aspră , restricție un an de zile de a intra în locuința comună( soția deține și o altă locuință) plus distanța de 200m față de ea și fetiță . Dacă aș fi fost pedepsit pentru incidentul anterior ,petrecut anul trecut , recunosc cu mâna pe inimă că eu m-aș fi închis .(Violență doar fața de soție )Ținând cont de faptele și comportamentul actual , soția a premeditat
acest incident ce a avut loc anul acesta . Mulțumesc pentru un eventual ajutor ! Cu respect , vally_turcu .
P.S: toate probele sunt scrise în dosar