avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am o întrebare/nelămurire asupra unui dosar ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am o întrebare/nelămurire asupra unui dosar ordonanță ...

Bună ziua . Am o întrebare/nelămurire asupra unui dosar ordonanță președințială , până se definitivează procesul de divorț fond . Prin ce articol din codul civil se poate modifica data termenului de judecată din 19.08.2025 în 12.08.2025, cu înmânarea citației pe data de 11.08.2025 și pe ce temei cererea de amânare invocând art 222 din cod proc civ mi-a fost respinsă , ținând cont că orice citare trebuie făcută cu 5(cinci) zile înainte , asta dacă din cunoștințele mele este corect ? Mulțumesc anticipat , răspunsurilor pro și contra !
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 11:44, 16 August 2025
Art 999 alin 1 și 2 cod procedura civila - referitor la urgenta în ordonanța președințiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanță președințială pensie de întreținere și domiciliu minor AndreeaTeo45 AndreeaTeo45 Buna seara! Ma aflu in proces de divort cu fostul sot. Buletinele amandurora sunt pe Bucuresti, iar eu m.am mutat cu copilul minor in Cluj. Imi puteti spune ... (vezi toată discuția)
Art. 581 din cod procedura civila - corespondenta in noul cod Cimss Cimss Buna ziua, Am facut o ordonanta presedintiala si in drept am scris potrivit art. 581 din cod de procedura civila, insa acet articol este din vechiul cod, ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala-ncpc elena20a elena20a Puteti sa-mi spuneti, va rog, daca pot sa atac decizia din dosarul de fond (ordonanta presedintiala-stabilirea unui program de relatii personale cu minora), ... (vezi toată discuția)