Buna ziua !Doresc sa iau concediu medical ingrijire copil astazi dar contabila la jobul meu nu imi poate emite decat maine adeverinta de salariata ..De maine pot lua concediu medical ingrijire copil bolnav inclusiv cu ziua anterioara ?va multumesc
Buna ziua!in cazul in care doresc sa iau concediu fara plata 10 zile angajatorul mai plateste pentru mine la stat daca anunt si contractul se suspenda pe perioada aceasta ?
Buna ziua ,imi mai puteti spune va rog daca bunicii au dreptul sa se amestece in educarea copilului meu si a-l sotului?am dreptul sa refuz ajutorul atunci cand efectiv nu il cer?multumesc
Buna seara,as-i dori sa ma informez la cateva drepturi pentru a-mi putea pune mai multa incredere in mine ..Sunt casatorita cu sotul meu si impreuna avem un copil de 2 ani si 6 luni ,nu detinem bunuri materiale,amandoi lucram si copilul este la cresa.Noi locuim in oras si de cateva ori trebuie sa duc copilul la mama sotului meu deoarece cateodata se mai imbolnaveste si nu mi-l primeste la cresa il las cu soacra mea 8 ore cat lucrez eu dar cand ma intorc inapoi acasa la ea adica la tara acolo locuiesc ei bunicii ne mai ciocnim din cauza ca eu incerc sa stabilesc niste limite cu copilul meu atunci cand are tantrumuri sau lucruri care le cere si nu vreau eu ca mama sa i le dau tot timpul intervine soacra mea si ultima data ma facut sa ma simt foarte urat din cauza ca nu ma lasa ca mama sa imi educ copilul ,daca il aude ca plange un pic imediat vine si ii da de toate doar sa nu il mai auda parca ii este frica de plansul lui ..Aceasta este o scurta poveste unde vreau eu sa ajung ..eu si sotul meu nu prea ne mai intelegem ,el este la fel ca mama lui ,de multe ori ii da dreptate ei ..daca ajungem sa divortam imi pot lua copilul avand o situatie materiala mai buna ?cum sa fac sa pun limitele acelea clare soacrei care ma termina psihic si ma consuma in acelasi timp,am ajums sa nu o mai suport si sa nu mai vreau sa petrec timp alaturi de familia sotului meu ..va rog sa ma ajutati cu un sfat !