avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Foix

Activitate Foix

Eu am făcut contestație și am primit răspuns că scutirea se refera numai la impozitul pe pensie, deci se reține 10% din ce depășește 3000 lei, legea referindu-se numai la indemnizația de handicap. E o șmecherie pentru că, după câte știu eu, nicio indemnizație nu depășește 3000 lei, iar pensia pentru care am contribuit în anii de muncă, nu ar trebui să fie considerată 'alt venit"! Deci suntem buni de plată!

Marcel Cocis a scris:

Unde depun reclamație pentru că mi-au reținut. CASS din pensie,cu toate că am handicap accentuat?

Bună ziua,
As dori sa știu dacă, în cazul deschiderii unei succesiuni la un notar de către un moștenitor, celălalt moștenitor poate apela la alt notar, pentru acceptare și dezbaterea succesiunii?
Mulțumesc!
Intrebare: cum se reglementează plata întreținerii, în urma decesului unui proprietar de apartament, pe perioada pana la preluarea succesiunii de către moștenitori?
Menționez că ap. nu este locuit, iar această perioadă poate dura chiar până la 1 an. Unul din copii a acceptat succesiunea, al 2-lea locuiește în străinătate și i s-au trimis de către notar, la cererea celui care a acționat, link-urile documentelor ce trebuie întocmite de Ambasadă și trimise, dar se pare că nu se grăbește!
Mulțumesc anticipat!