avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate StefaniaMihalacheAnastasia

Activitate StefaniaMihalacheAnastasia

Certificat de însoțitor.
Bună ziua! Am o mătușă in grijă, pensionara. De mai bine de un an de zile este la pat, a ajuns la stadiul in care are nevoie de îngrijire, cu schimbat de pampers, nu se poate deplasa deloc, necesita sa fie ridicată când mănâncă, la baie o ducem pe brațe etc. Nu are alte boli asociate înafara de aceasta dizabilitate și un început de demență. În condițiile date se consideră a fi persoana cu handicap? Și aș putea să îmi iau certificat de însoțitor Și să lucrez pentru ea? Un salariu pentru cineva să aibă grijă de ea peste zi, este mai mare decât salariul normal și nu ne permitem să plătim atâția bani.
Stimulentul de inserție
Bună ziua. Sunt in perioada in care primesc stimulentul de inserție, iar societatea la care lucrez a făcut un anunț că se va închide în curând. Ce posibilități am să primesc in continuare stimulentul de inserție, știid că pentru a beneficia de această sumă trebuie sa am flux continuu în ceea ce privește realizarea de venituri impozabile. Chiar și dacă îmi caut de munca, având în vedere perioada de proba nu voi avea certitudinea angajării la data fixa pentru a nu avea întreruperi în ceea ce privește realizarea veniturilor impozitabiile. Mulțumesc anticipat.
Pensie alimentară.
După ce copilul a împlinit vârsta majoratului, pensia alimentara se trimite în continuare pe numele tutorelui sau se trimite pe numele copilului devenit major, dar inca elev?
Pensie alimentară
Bună ziua! Întrebare: am un copil din prima căsătorie ce a fost încredințat celuilalt părinte, mai am un copil din a doua căsătorie. Nu realizez venituri, deoarece sunt in concediu de creștere a copilului. Cum se calculează pensia alimentara, pentru celălalt copil, pe perioada in care eu primesc doar indemnizația, care este mai mică decât salariul realizat anterior?
Bună ziua! Am o întrebare și vă mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Am un copil din prima căsătorie, ce a fost încredințat tatălui, eu am plătit pensie alimentară, iar la divorț am lăsat tot sotului. Ulterior recasatorindu-ma am mai făcut un copil. Aș dori ca toate bunurile mele să rămână copilului din a doua căsătorie. Ce acte trebuie să întocmesc ca acesta să rămână unic moștenitor?