avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1202 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Gabriel20222

Activitate Gabriel20222

De la primul termen al camerei preliminare cat mai dureaza pana la judecata cateva luni sau mai mult ? dosarul fiind inceput in 2021 noiembrie fiind cu 30 de inculpati si 1 politist de frontiera daca am mers pe recunoastere dureaza mai mult sau mai putin cateva luni sau un an doi? Multumesc anticipat avocatilor care raspund !!
Daca mergi pe recunoastere in faza urmarirei penale dupa camera preliminara procesul va fii mai rapid sau tot ca de obicei dosar mare cu 30 de inculpati si 1 politist de frontiera
Va multumesc frumos!

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Buna ziua,
Avand in vedere numarul foarte mare de inculpați, poate dura chiar si 3-4 ani pana la stabilirea termenului de fond.

De la primul termen al camerei preliminare cat mai dureaza pana la judecata cateva luni sau mai mult ? dosarul fiind inceput in 2021 noiembrie fiind cu 30 de inculpati va multumesc anticipat !
Constituirea unui grup organizat in modalitatea sprijiniri prev de art 367 alin 1 si 2 complicitate la comiterea infravtiuni de contrabanda calificata prev de art 48 din c penal rap la art 270 al 1 din legea 86/2006 rap la art 274 din legea 86/2006 acestea sunt faptele daca imi puteti spune ce inseamna rap la art face referire la un articol sau este acel articol? Cu o aparare buna pot optine suspendare? Am mers pe recunoastere in prima faza ... De atunci doar mi au schimbat intrebarile si acum mi a venit foaie cu camera preliminara precizez ca am fost doar caraus nimic mai mult si m au bagat pe articole mari la grup infractional de la 3 la 12 si 1 la 5 pentru sprijin ...imi vor acorda pedeapsa maxima cea mai mica sansa la o pedeapsa mai blanda precizez ca n am antecedente penale , am avocat dar ma tine in suspans .. si el a spus ca pedepsele sunt prea mari
Multumesc frumos deci sa inteleg ca nu este asa grav nu? Sau este
Am primit o foaie ca si cum as fii trimis in judecata am luat un telefon pe abonament acum 7 ani si totalul de plata este 28 de milioane prin care ma anunta ca "pârâta" este trimisa in judecata articolul de pe foaie e conform art 205 alin 2 din legea 134/2010 privind codul de procedura civila si imi cere niste foi e ceva comunicare adresa ce ar putea insemna asta imi explica cineva va rog? Va multumesc anticipat
Multumesc frumos pentru raspunsuri!
Va multumesc foarte mult domnule ionut apreciez ca ati raspuns deci intr un fel este de bine?
Constituirea unui grup organizat in modalitatea sprijiniri prev de art 367 alin 1 si 2 complicitate la comiterea infravtiuni de contrabanda calificata prev de art 48 din c penal rap la art 270 al 1 din legea 86/2006 rap la art 274 din legea 86/2006 acestea sunt faptele daca imi puteti spune ce inseamna rap la art face referire la un articol sau este acel articol? Cu o aparare buna pot optine suspendare? Va multumesc!