avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... De la primul termen al camerei preliminare cat mai ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

De la primul termen al camerei preliminare cat mai dureaza pana ...

De la primul termen al camerei preliminare cat mai dureaza pana la judecata cateva luni sau mai mult ? dosarul fiind inceput in 2021 noiembrie fiind cu 30 de inculpati va multumesc anticipat !
Buna ziua,
Avand in vedere numarul foarte mare de inculpați, poate dura chiar si 3-4 ani pana la stabilirea termenului de fond.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! vin și eu cu o problemă în legătură cu un dosar ... Tinu10 Tinu10 Bună ziua! Vin și eu cu o problemă în legătură cu un dosar penal. Pe data de 1 februarie 2020 am avut un accident rutier fără victime, cu alcool la ... (vezi toată discuția)
Rolul camerei preliminare oltul oltul in camera preliminara judecatorul poate sa dea o solutie de netrimitere in judecata?(daca fapta nu prezinta pericol social) sau care este rolul camerei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua in data de 14 -06-2020 am f oprit si testat cu aparatu ... Raiciu George Raiciu George Buna ziua in data de 14 -06-2020 am f oprit si testat cu aparatu etilotest 0,46 la sange 0.99 si 1.12 din aceea data mi-a venit rechizitoriu pe data de ... (vezi toată discuția)