avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Activitate tictac

Activitate tictac

Buna ziua,

Ieri se deplasa sotia cu masina pe un bulevard din Timisoara si la un moment dat a agatat un cablu electric desprins, ce atarna in mijlocul dumului. In urma acestui incident, o buna parte a masinii s-a zgariat. Din cate am auzit pe la stiri, au mai fost cazuri in care cetateni au fost despagubiti dupa ce si-au avariat masinile in gropile din asfalt.
Puteti sa ma indrumati daca pot solicita despagubiri pentru repararea daunelor si cui sa ma adresez?

Va multumesc.
Răspuns la discuția Reziliere contract Vodafone
Dupa refuzul celor de la Vodafone, am contactat ANPC, situatia rezolvandu-se in favoarea mea. Recomand celor in situatia mea sa apeleze cu incredere ANPC.
Iata si raspunsul:
[ link extern ]
Răspuns la discuția Reziliere contract Vodafone
Am fost la sediul Vodafone si mi-au confirmat ca si in cazul unui preaviz de 30 de zile, va trebui sa achit contravaloarea abonamentului pe perioada restanta, angajatul, foarte amabil, mi-a si calculat suma datorata.
Buna ziua,

In urma cu circa 18 luni mi-am prelungit contractul cu Vodafone telefonic, operatorul prezentandu-mi oferta de servicii, tariful si faptul ca mi se va prelungi contractul cu 24 de luni, insa nu mi-a specificat faptul ca in caz de reziliere va fi perceput vreo taxa. Tin sa mentionez ca nu am cumparat niciun telefon cu pret promotional in aceasta perioada.
Am fost la un alt operator de telefonie mobila pentru a-mi porta numarul, iar in urma acestui fapt, am primit un mesaj ca la urmatoarea factura mi se va aplica o despagubire pentru reziliere inainte de termen.
Este aceasta despagubire abuziva sau nu?

Va multumesc