avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Activitate Boncu Constantin

Activitate Boncu Constantin

Răspuns la discuția Declaratie de conformitate
Buna ziua,
declaratia de conformitate este o chestiune foarte serioasa. Ca sa raspund direct si scurt la intrebarea dvs - NU MAI CUMPARATI DE LA PRODUCATORII CARE NU DAU ASTFEL DE DECLARATII DE CONFORMITATE. Acest document se elibereaza de catre producator care isi asuma responsabilitatea pentru conformitatea produsului.. Producatorii au obligatia de a emite si de a pune la dispozitie aceasta declaratie de conformitate inainte de introducerea pe piata a unui produs. Ar fi o idee foarte proasta sa emiteti dvs aceasta declaratie - nu sunteti producator si practic induceti in eroare cumparatorii care ar putea sa se simta in siguranta vazand declaratia de conformitate emisa de dvs, fara sa stie ca in spatele acelei hartii nu exista niciun fel de verifiicari ale produselor respective.
Avocat Costi Boncu
Buna seara,

creditul a fost luat de persoana juridica? Dvs, ati garantat cumva plata creditului? Este imposibil sa fiti executat silit pentru creanta societatii. Precis ati agreat sa garantati creditul. Uitati-va cu atentie pe actele pe care le-ati semnat. In masura in care nu exista nicio legatura intre dvs si acel credit atunci trebuie formulata contestatie la executare. Dupa parerea mea dvs nu cunoasteti exact continutul actelor pe care le-ati semnat .
Avocat Costi Boncu
Răspuns la discuția Utilizare software fara licenta
Buna ziua,
daca societatea dvs nu detine vreun device care sa utilizeze un software fara licenta atunci aceasta nu poate fi trasa la raspundere. Consider ca puteti raspunde si sa informati pe cel care v-a notificat despre acest lucru.
Răspuns la discuția Mostenire,executare silita
Buna ziua,
nu este timp pentru a va informa si a incerca sa rezolvati singura aceasta problema. Daca ratati termenul de contestatie la executare nu mai aveti alta sansa. Apelati urgent la un avocat pentru a formula in termen contestatia.
Răspuns la discuția Casa
Buna ziua,
locuinta ar trebui sa fie vandute racordata la utilitati, astfel incat sa poata fi utilizata. Ar fi bine sa verificati continutul contractului si sa vedeti daca nu cumva ati fost de acord sa il exonerati pe dezvoltator de aceasta obligatie. Daca nu ati facut-o veti putea sa cereti despagubiri dezvoltatorului egale cu lipsa de folosinta calculate pana la data la care veti fi racordati. Practic, fara curent electric nu puteti folosi locuinta ceea ce va produce un prejudiciu aproximativ egal cu o chirie pentru o locuinta similara.
Avocat Costi Boncu
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

in acest caz, noul proprietar sa faca in prima faza o solicitare scrisa la executorul judecatoresc pentru ridicarea sechestrului. Ar fi bine sa fiti asistati juridic pentru cazul in care executourl refuza.
Răspuns la discuția Modificare unilaterala a CM
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
verificati in contractul dvs de munca care este locul muncii. Daca este indicata adresa primei farmacii atunci, in opinia mea, angajatorul a procedat nelegal, intrucat fara acordul dvs expres el nu poate schimba locul muncii. Urmeaza sa comunicati in scris, prin registratura (veti retine o copie cu viza a notificarii) prin care aratati ca nu sunteti de acord cu modificarea uilaterala a locului muncii.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
daca se poate dovedi ca bunul nu mai apartinea debitorului la data la care s-a infiintat sechestrul atunci acesta este nelegal si va fi desfiintat, la cererea proprietarului bunului.
6 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
consider ca ati putea obtine plata cel putin a unei parti din amenda. Este clar ca obligatia de a detine RCA valabil va apartine cu corolarul ca trebuie sa depuneti si diligentele pentru a incheia la timp o asemenea asigurare. Cu toate acestea nu se poate nega faptul ca vi s-a produs o paguba ca urmare a neindeplinirii obligatiilor prevazute de lege - respectiv de a va notifica cu 30 de zile inainte, ca inceteaza contractul. Culpa producerii acestui pprejudiciu poate fi apreciata ca fiind comuna intr-o astfel de situatie, deci, ati putea sa le solicitati o parte din paguba.
Răspuns la discuția Permis suspendat in Belgia
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
permisul dvs poate fi anulat numai de catre autoritatile din Romania.
In strainatate ei pot lua masuri valabile doar in tara lor - cum ar fi suspendarea dreptului de a conduce pe teritoriul tarii lor. La iesirea din tara respectiva permisul de conducere romanesc trebuie restituit.