avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Pentru recuperarea unui prejudiciu s-a pus sechestru ...
Discuție deschisă în Executare silită

Pentru recuperarea unui prejudiciu s-a pus sechestru pe un autoturism care fusese vândut cu 5 zile înainte. Ce se întâmplă în aceasta situație?

Buna ziua,

Pentru recuperarea uneui prejudiciu, s-a pus sechestru pe un autoturism ce a fost vandut cu 5 zile inainte de instaurarea acestuia. Ce se intampla in aceasta situatie?
Ultima modificare: Luni, 1 Aprilie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Boncu Constantin , Avocat 12:21, 31 Martie 2019
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
daca se poate dovedi ca bunul nu mai apartinea debitorului la data la care s-a infiintat sechestrul atunci acesta este nelegal si va fi desfiintat, la cererea proprietarului bunului.
Exista act de vanzare-cumparare si certificat fiscal de scoatere din evidenta.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

in acest caz, noul proprietar sa faca in prima faza o solicitare scrisa la executorul judecatoresc pentru ridicarea sechestrului. Ar fi bine sa fiti asistati juridic pentru cazul in care executourl refuza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita cristyna_i cristyna_i Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie:a fost instaurat sechestru asigurator pe un bun mobil in urma cu 2 ani.bunul mobil nu a mai fost ... (vezi toată discuția)
Sechestru bun mobil (autoturism) alx_01 alx_01 Buna seara, Am urmatoarea situatie: Am achizitionat un autoturism acum 2 ani cu fonduri provenite din surse proprii. La scurt timp dupa ce s-a incheiat ... (vezi toată discuția)