avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire,executare silita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire,executare silita

Buna ziua,
Cand aveam varsta de 14 ani mama mea a decedat ,iar eu am ramas ca unic mostenitor,la aproximativ 7 ani dupa incident am primit o citatie de executare silita din partea unei firme de leasing care pretinde sa ii platesc o suma colosala de aprox 35.000€ pt o masina pe care mama mea a achizitionat-o in rate de la ei cu cateva luni inainte sa moară,tin sa mentionez ca nu stiu unde este masina si nici nu am stiut de existenta acestui leasing , problema este in felul urmator:
1. Este legal sa ma execute pt un leasing facut de mama mea atunci cand eu eram minora.
2.Este normal sa nu fiu contactata din timp de catre firma de leasing ca sa clarificam situatia ori sa ma informeze de acest leasing,inainte sa ma actioneze prin executare silita
3.Este normal sa fiu pusa la plata unor dobanzi si rate care s-au acumulat in perioada aceea de 7 ani ,in care o mare parte dintre ei eram minora si in niciun caz nu as fi avut cum sa le platesc rate pt o masina luata in leasing.
4. In ce temei legal as putea sa actionez firma de leasing in judecata.Multumesc.
Buna ziua,
Contestati in instanta acea ,,CITATIE".
Apelati la un avocat.
Este TOTAL ILEGALA!
Buna ziua,
nu este timp pentru a va informa si a incerca sa rezolvati singura aceasta problema. Daca ratati termenul de contestatie la executare nu mai aveti alta sansa. Apelati urgent la un avocat pentru a formula in termen contestatia.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Formulati, respectand termenul de 15 zile, contestatie la executare.

Nerespectarea termenului de 15 zile atrage respingerea contestatiei ca fiind tardiva.

Succes in demersul pe care intentionati sa il initiati!


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie executare silita- ce se poate face in acest caz? ion damaschin ion damaschin Buna seara, Acum 7 ani am achizitionat un autoturism in leasing prin Impuls Leasing. In acest an am terminat acest leasing. Ce-i drept cu ceva probleme. ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati in legatura cu o executare silita razvan247 razvan247 Tata a achizitionat o masina in leasing. Anul trecut nu a mai putut plati ratele si cei de la leasing au cerut masina. Tata a mai tras de timp, dar pana ... (vezi toată discuția)
Executare leasing aacris aacris am achizitionat o masina leasing dupa ce am dat o suma de 560 mil lei am avut o problema familiara si nu am mai apucat sa dau 3 rate la firma fapt ce a dus la ... (vezi toată discuția)