Avem o "foaie" și martori de acum mulți ani de când a primit banii pe casa semnata de părți, avem facturi pe părinți la toate utilitățile plus taxele la primărie tot pe părinți sunt plătite. Soția defunctului ne-a dat copie certificat deces și extras CF și a zis ca dacă e nevoie ne ajuta cu ce mai trebuie
Am și eu o întrebare mai complicata. Părinții meu au comparat o casa de la un om acum 13 ani. Banii au fost dați la momentul ala, dar din lipsa timp,interes pe moment, depărtare între proprietar și ei,etc. nu au făcut contractul de vânzare cumpărare. Proprietarul acum a decedat fără sa aibă moștenitori, are soție dar cu care nu a fost căsătorit, au trăit doar asa. Nu are frati, nepoți a fost ultimul. Acum soția ne a dat actele pe casa. Dar ce este de făcut, ce pasi trebuie urmați ca să dobândim proprietatea pe casa? Mulțumesc.
Am un credit la Provident de 7000 lei, scadent anticipat cu 9300 lei. Nu am platit nici o rata de când l am luat. Am avut mai multe credite și a fost greu sa le achit, acum am început sa ma eliberez. În biroul de credit este cu bulima L de 5 luni de zile,nu am primit nici o scrisoare nimic. Ce se intampla cu el?