avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Activitate Adina98

Activitate Adina98

Pai și eu de unde sa știu că mi-ar fi trebuit de la fostul loc de muncă din moment ce nu mi-a spus nimeni?!
Adică ei ar trebui să aibă într-o bază de date ceva nu?
Deci actualul angajator când a eliberat adeverința de salariat trebuia sa imi de-a începând de la acele 4 zile de CM de la fostul loc de muncă?
Buna ziua, am și eu o întrebare ,cine tine evidența zilelor de concediu medical??? Am rămas însărcinată și am intrat în medical 90 de zile. Problema este că la fostul loc de muncă am avut 4 zile de medical și au depășit cele 90 de zile și din cauza asta mi se va anula un CM. Cine e vinovat în treabă asta? Doctorita,contabila de la serviciu sau eu? Nu exista o bază de date cu zilele de medical?? Daca îmi schimb locul de munca într-un an de 5 ori trebuie să-mi notez eu cate zile de medical am la fiecare loc de muncă sau cum
Buna ziua,cine mă poate ajuta cu o informație? Cum se calculează concediu cod 08 (prenatal)având în vedere că am intrat de pe data de 05.06.2025, din brut sau net?
Eu l-am dat angajatorului de luna trecută de când l-am primit
Am fost azi la casa de pensii și mi sa spus că nu acolo se trimit CM ci la CAS, că nu au ei treabă cu asta
Da ce treabă are caSa de pensii cu concediile medicale? Nu la CAS se trimit?
Pai da,doar că nu mai pot face rost de CM pentru că e deja trimis la casa de pensii
Hristos a înviat! Daca pe concediu medical sa pus Nr aviz medic expert greșit e posibil sa nu mi se de-a salariul? Doamna doctor zice că trebuie adus înapoi sa corecteze dar sunt aproape de ziua de avans și nu știu ce se va întâmpla