avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum se calculează concediul cod 08 (prenatal) ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum se calculează concediul cod 08 (prenatal) ...

Buna ziua,cine mă poate ajuta cu o informație? Cum se calculează concediu cod 08 (prenatal)având în vedere că am intrat de pe data de 05.06.2025, din brut sau net?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:39, 26 Iunie 2025
Din brut se calculeaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prenatal - cat mai repede ioana dimassi ioana dimassi Buna ziua, Am urmatoarea intrebare cum se calculeaza indemnizatia pentru concediu prenatal si daca ma afecteaza cumva daca vreau sa intru cat mai ... (vezi toată discuția)
Plata concediu prenatal si postanatal ContSters75227 ContSters75227 o nelamurire dupa schimbarile intervenite din iulie 2010: Plata concediului prenatal si postanatal este de 85% din media veniturilor din ultimele 6 luni din ... (vezi toată discuția)
Buna seara, as dori si eu răspuns pentru sora mea. pe data de ... Larisa5 Larisa5 Buna seara, as dori si eu răspuns pentru sora mea. Pe data de 1.11.2021 a intrat in concediu prental avand codul 08,care se plătește 85%. Salariul brut ... (vezi toată discuția)