avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1486 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Avoemi

Activitate Avoemi

Mulțumesc pentru răspuns. Dar care ar fi calea cea mai buna și mai puțin costisitoare de urmat în cazul in care unii moștenitori nu vor sau nu au posibilitatea materială de a se implica? Instanță sau notariat?
Bună ziua. Noi fiind nepoții moștenitori, în cazul ieșirii din indiviziune trebuie făcut cadastru pe bunurile imobile și apoi făcută taxa de succesiune? Mulțumesc.
Azi am mers cu decizia de pensionare la Casa județeană... cu toate documentele și s-a rezolvat. Funcționara de la ghișeu a modificat ceva în sistem și nu ne-a dat nici o explicație. Avea o mare greață, iar eu nu aveam chef de ceartă așa de dimineață.. Mulțumesc de ajutor.
Sotul a avut pensie de stat.
Soacra mea a optat pentru pensia de urmas în defavoarea pensiei de agricultor. În urma acestei schimbări nu mai apare ca și asigurat la CNAS Dolj și nu-și poate lua rețeta medicala compensată . Dacă v-ați mai lovit de asemenea cazuri aștep un sfat. Mulțumesc.
Bună ziua. Soacra mea are o pensie de CAP 138o, iar la data decesului soțului în 2020 nu a optat pentru pensia de urmas pentru că erau cam de aceeași valoare. Întrebare: poate ea acum să beneficieze de pensie după soțul decedat? Menționez ca soțul decedat era pensionar de drept și au fost căsătoriți îndeplinind condițiile legale .