avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Soacra mea a optat pentru pensia de urmas în ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Soacra mea a optat pentru pensia de urmas în defavoarea pensiei ...

Soacra mea a optat pentru pensia de urmas în defavoarea pensiei de agricultor. În urma acestei schimbări nu mai apare ca și asigurat la CNAS Dolj și nu-și poate lua rețeta medicala compensată . Dacă v-ați mai lovit de asemenea cazuri aștep un sfat. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Avoemi , utilizator 13:46, 4 Iunie 2025
Nu e posibil asa ceva.
Sotul decedat ce pensie avea, de asigurari sociale'?
Ultima modificare: Marți, 3 Iunie 2025
Dapix, utilizator
Sotul a avut pensie de stat.
Trebuie sa mearga la Casa de Asigurari de Sanatate cu decizia de pensionare.
Azi am mers cu decizia de pensionare la Casa județeană... cu toate documentele și s-a rezolvat. Funcționara de la ghișeu a modificat ceva în sistem și nu ne-a dat nici o explicație. Avea o mare greață, iar eu nu aveam chef de ceartă așa de dimineață.. Mulțumesc de ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O persoana poate beneficia si de pensie de urmas si de pensie de agricultor? orsanu2@yahoo orsanu2@yahoo in data de 10.04.2002 soacra mea a primit pensia de urmas[inainte avea pensia de agricultor],dar a trebuit sa renunte la pensia de cap.A lucrat 14 ani la cap ... (vezi toată discuția)
Decizia de pensie alex_andra alex_andra Am o mica problema si doresc sfaturi...strabunica mea doreste sa depuna cerere pt ajutor social ca sot supravietuitor....dupa sotul ei care a murit acu 30 de ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas seba1103 seba1103 Vaduva de 13 ani, detinatoare de pensie de urmas de un an de zile in valoare de 380 de lei, vreau sa stiu daca primesc acel ajutor de pensie pentru vaduvele ce ... (vezi toată discuția)