ynocentta .Daca nu este constituita o asociatie ,poate o declaratie pe proprie raspundere sa suplineasca dreptul de proprietate privata comuna a proprietarilor indirect afectati ,care platesc impozite pe proprietatea comuna.Este lege,norma ,etc in directia , declaratiei pe propria raspundere.? Care este baza legala a "declaratiei pe propria raspundere" pentru ca mie imi pare ca i se ia dreptul de proprietate proprietarului indirect afectat care plateste taxe si impozite.Sunt afectat de aceasta declaratie, pe proprie raspundere si ca atare va rog sa ma ajutati cu un raspuns..Cu stima si respect.
Daca am cumparat un apartament pe firma .pot sa l inchiriez altei firme pe perioada lunga. fara ca sa fac apartamentul punct de lucru.Mentionez ca activitatea firmei este de inchirieri.Am inteles ca este obligatoriu ca sa i fac punct de lucru.
Multumesc pentru informatie.Cu stima.
Poti cumpara un apartament pe firma si sa-l folosesti ca folosinta familiara ca patron?
Alexandru Surcel ..Apreciez gestul dumneavoastra de a consilia pe cei ca mine, care nu sunt de meserie si ma bucur ca avem vederi in majoritate diferite .Eu consider ca schimbul de pareri asigura un echilibru si ca este un beneficiu , pentru mine ,pentru dumneavoastra cat si pentru cei care asista la schimbul de pareri.Acum vreau sa spun ca" legea e lege "Trebuie să existe un echilibru între exercițiul drepturilor unora și altora."Este foarte adevarat de acea legea stabileste ca nimeni nu trebuie sa incalce drepturile altuia.Inteleg ca nici macar legea nu are voie sa incalce drepturile omului,viata privata ,dreptul la sanatate,la siguranta etc.Inteleg ca din considerente de , "sa -i asigure veniturile necesare supraviețuirii?"operatorului de servicii hotelieire ,drepturile si libertatile majoritatii indirecte afectate care traiesc in acelasi mediu,nu conteaza.Am inteles motivatia de mai sus bate Constitutia si alte drepturi si libertati .Ati spus "Trebuie să existe un echilibru între exercițiul drepturilor unora și altora "Credeti ca motivarea prezentata mai sus asigura acel echilibru legal?Cu stima!
Alexandru Surcel ..Apreciez gestul dumneavoastra de a consilia pe cei ca mine, care nu sunt de meserie si ma bucur ca avem vederi in majoritate diferite .Eu consider ca schimbul de pareri asigura un echilibru si ca este un beneficiu , pentru mine ,pentru dumneavoastra cat si pentru cei care asista la schimbul de pareri.Am sa revin cu un raspuns.Cu stima si respect!
Urduban Dumitru "Drepturile oamenilor la a avea o locuință, la locuit, libera inițiativă nu se pot limita, dar trebuie să fie un echilibru între interesul proprietarului care închiriază și clienții acestora "Acest echilibru exista in lege chiar in constitutie Articolul 57 ,44 din Constitutia Romaniei etc ,in CEDO drepturile omului Art.8 si nu numai ,drepturi in sanatate,in siguranta cetateanului.etc.Ex proprietatea privata ,prin faptul ca scad preturile locuintelor din incinta imobilului unde functioneaza alte activitati decat cea de familie nu numai acelor familii care sunt direct implicati ci si a celor indirecti implicati care si ei au dreptul la, sanatate,la siguranta ,la vanzarea locuintei ,viata privata etc(si ei au pus la dispozitie proprietatea privata comuna).Ce nu inteleg unii altii, este faptul ca nu facem ce vrem ,sunt legi care ne limiteaza drepturile mai ales in imobile cu proprietate privata comuna si aceasta pentru a nu incalca nimeni drepturile altora si le aduce prejudicii de ordin economic privind proprietatea ,proprietatea privata comuna,(parti comune) dreptul la un mediu sanatos.etc.Deci in concluzie drepturile se pot limita pana la limita de a incalca drepturile altora.Cu stima!
marcel.damaschin Obligatia de a face.......cu stima!
Obligatia de a........cu stima!