avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1341 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Daca am cumparat un apartament pe firma pot sa l ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Daca am cumparat un apartament pe firma pot sa l inchiriez altei ...

Daca am cumparat un apartament pe firma .pot sa l inchiriez altei firme pe perioada lunga. fara ca sa fac apartamentul punct de lucru.Mentionez ca activitatea firmei este de inchirieri.Am inteles ca este obligatoriu ca sa i fac punct de lucru.
Cel mai recent răspuns: gergica g , utilizator 12:38, 6 Octombrie 2025
Da, il puteti inchiria .
Multumesc..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchirierea bunurilor imobiliare proprii codrutabodea codrutabodea Buna ziua, Am deschis un SRL pe codul CAEN 6820 \"Inchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate\" sediul social l-am facut la mine in apartament iar ... (vezi toată discuția)
Aceeasi locatie inchiriata la doua firme carmen silva carmen silva Am inchiriat un imobil unei firme ; am contracte facute si la finante si la notar. Baiatul patronului acestei firme, vrea sa-si deschida firma lui cu acelasi ... (vezi toată discuția)
valoarea unui contract de comodat bucurescu bucurescu buna ziua, intr-o locatie unde isi desfasoara activitatea alta firma si tot spatiul imobilului este inchiriat in intregine acestei firme, eu pot face cu ... (vezi toată discuția)