avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Talicosu Gheorghe

Activitate Talicosu Gheorghe

As dori sa mi spuneți ce e de făcut în cazul în care în urma plecării voluntare de la arcellor mittal hunedoara, în urma taxelor mi se va retrage sănătatea pe toată suma primită ea reprezentând 12 salarii în cazul meu ,dar mi se spune ca imediat după asta nu mai am asigurare medicala ,iar noi nu avem opțiunea de plată esalonata?
Anul viitor indeplinesc 56 de ani și jumătate, iar acum am 17 ani și câteva luni de grupa speciala,.Deoarece firma unde lucrez se închide rămân cu 17 ani împliniți ,dar mai am nevoie de vechime pt stagiul complet de cotizare, se mai poate cumpăra vechimea necesară pt a ieși la pensie?
Am lucrat în armată 2 luni subteran deci era grupa speciala. După noua lege cele 2 luni m ar ajuta sa completez 18 ani de grupa, în prezent firma la care lucrez se închide și nu mai pot sa I completez. O adeverință de la mina care am lucrat ar putea rezolva problema?
Armata se ia în calcul la stagiul complet de cotizare de 35 de ani după noua lege a pensiilor?
Ma scuzați sunt foarte stresat!
Am lucrat cu contract cu 2 ore de muncă pe timp de 2 ani ,această perioadă este considerata contributiva?
Va iubesc!!!
În anul 2003 am beneficiat de șomaj in baza legii 76/2002 și ordonanta oug nr 8 /2003,din nou am fost trimis în șomaj în 2009 . Aceste perioade sunt considerate contributive?Aștept răspuns cu sufletul la gură deoarece nu pot realiza 35 de ani cotizati pt pensie la limita de vârstă după noua lege !
Eu am beneficiat de șomaj în 2003- 2004 plus ordonanță și a doua oară în 2008-2009,în cazul meu sa înțeleg ca ar fi considerata perioadă contributiva?
După noua lege somajul se considera stagiu de cotizare, dar armata?