avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Armata se ia în calcul la stagiul complet de cotizare ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Armata se ia în calcul la stagiul complet de cotizare de 35 ...

Armata se ia în calcul la stagiul complet de cotizare de 35 de ani după noua lege a pensiilor?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:18, 14 Septembrie 2025
Nu intra in conditia de stagiu complet si nici minim contributiv.
Intra doar in calculul pensiei de limita de varsta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anii de facultate si stagiu militar in calculul conditiilor de pensie la limita de varsta GabrielDabu GabrielDabu Buna ziua Sunt nascut in martie 1956 Dupa terminarea liceului (1975) am intrat la facultate, am satisfacut stagiul militar 9L (TR) pana in 1976 si intre ... (vezi toată discuția)
Contract social casa pensii ZVrk ZVrk Buna ziua, Perioda de contributie pentru pensie prin \\"contract social cu casa de pensii\\" este luata in calcul pentru perioada de contributie minima pentru ... (vezi toată discuția)
Somer:perioada de somaj=vechime in campul muncii? dgrsj dgrsj SOMER(#-o):perioada de SOMAJ se considera vechime in campul muncii?Imi este necesara informatia pentru a-mi calcula corect data pensionarii anticipate ... (vezi toată discuția)