Dacă cineva m a amenințat și între timp am fost la neurolog am avut tratament pentru dureri de ceafă ,apoi m a trimis la consiliere psihologică și am scrisori medicale mă ajută în instanță pe mai departe și acestea ?judecătorul m a întrebat dacă mi a dat o stare de temere când i s a pus ordinul de protecție oare am de câștigat cu ceva ?
Mai pot modifica un ordin de protecție deja dat? Am specificat doar să nu fiu sunată , și să se apropie de mine la locul de casă și servici dar pentru postarea pozelor în online nu mi am dat seama să specific și asta ca nu doresc să se mai pună poze cu mine publice pe undeva
Oare pot face această modificare vă rog sau să mă ajute un avocat dacă nu pot singură?
Poate redeschide cineva o plângere penală care a fost închisă anul trecut.adica și a retras plângerea singur
Iar acum mă amenință ca face cerere pentru redeschidere plângere
Fapta fiind acum 2 ani , retrasă acum 1 an.
Bună seara , vă rog să mă ajutați
Am avut niște probleme cu fosta ,soțului meu
Are plângere penală pusă pentru niște fapte făcute de ea la adresa mea
Imagini postate , etc
Ideea este ca ea acum mă șantajează ca dacă nu îmi retrag plângerea își face cerere pentru redeschiderea plângerii penale împotriva soțului meu care fapta a fost făcut de acum 2 ani se împlinesc luna aceasta în mai
2 ani de la fapta , de un an și a retras singura plângerea împotriva lui
Poate face așa să redeschidă? Are certificat medico-legal de 2 ani
Mă șantajează cu această chestie
Îl bagă pe el la înaintare să mă speri presupun ca să îmi retrag eu plângerea penală
Vă rog să mă ajutați
El nu a luat niciun fel de legătură cu ea
Este posibil să îi deschidă plângerea penală dacă a renunțat ? Vă mulțumesc
Dacă nu este posibil eu voi merge mai departe și cu o plângere pt șantaj