avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Mai pot modifica un ordin de protecție deja dat? Am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Mai pot modifica un ordin de protecție deja dat? Am specificat ...

Mai pot modifica un ordin de protecție deja dat? Am specificat doar să nu fiu sunată , și să se apropie de mine la locul de casă și servici dar pentru postarea pozelor în online nu mi am dat seama să specific și asta ca nu doresc să se mai pună poze cu mine publice pe undeva
Oare pot face această modificare vă rog sau să mă ajute un avocat dacă nu pot singură?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 16:35, 6 Mai 2025
De principiu ar trebui sa se poata, atat daca nu este definitiva sentinta prin care s a dat ordinul, cat si printr-un ordin ulterior daca situatia persista si este de natura sa aduca atingere drepturilor si intereselor dvs protejate prin lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul furnizare gaze Baboo Baboo La semnarea contractului, [EDITAT] nu imi face cunoscute ,,Condiţiile standard'' pe care le invoca. Mie, ca parte contractanta, nu mi-au fost facute ... (vezi toată discuția)
Legi internet ady_best03 ady_best03 Buna seara si mii de scuze pentru deranj. Am si eu o mica nelamurire in ceea ce priveste legislatia IT. E legala postarea de poze, pe internet sau in cadrul ... (vezi toată discuția)
Concubinul meu este foarte violent cu mine și cu copiii. ce pot face ca să nu se mai apropia de noi? annamaria2422 annamaria2422 Buna ziua. Ce pot face legal pt a nu se mai apropia de mine, si pentru ca vreau sa plec din ap unde amândoi stăm, vreau sa iau copiii si sa ma mut singura, ... (vezi toată discuția)