avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dacă cineva m a amenințat și între timp am fost la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dacă cineva m a amenințat și între timp am fost la neurolog ...

Dacă cineva m a amenințat și între timp am fost la neurolog am avut tratament pentru dureri de ceafă ,apoi m a trimis la consiliere psihologică și am scrisori medicale mă ajută în instanță pe mai departe și acestea ?judecătorul m a întrebat dacă mi a dat o stare de temere când i s a pus ordinul de protecție oare am de câștigat cu ceva ?
Actele pot fi de folos pt un nou ordin de protecție,prelungirea celui existent etc.Pt o.plangere penala de amenințare pot fi depuse dar soluționarea durează mult și e greu de crezut ca va avea și o finalitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare daune sindrom posttraumatic Marcel2017 Marcel2017 Se prezintă următoarea situație: în decembrie 2020 persoana X a obținut ordin de protecție în urma agresiunii domestice săvârșite de partenerul ei de ... (vezi toată discuția)
Spitale... medici... românia ContSters325926 ContSters325926 Acum doua luni,am simtit odurere intercostala,durere care se tot accentua si am mers la medlife...minau pus diagnostic de :nevralgie intercostala,dupa doua ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de ajutor!!! violenta in familie Claudia201993 Claudia201993 Buna!! Am 21 de ani si de o perioada mă confrunt cu o problema. Stau in casa cu parintii, defapt stăteam pentru ce de ceva vreme m-am mutat doar eubcu mama ... (vezi toată discuția)