avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dacă cineva m a amenințat și între timp am fost la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dacă cineva m a amenințat și între timp am fost la neurolog ...

Dacă cineva m a amenințat și între timp am fost la neurolog am avut tratament pentru dureri de ceafă ,apoi m a trimis la consiliere psihologică și am scrisori medicale mă ajută în instanță pe mai departe și acestea ?judecătorul m a întrebat dacă mi a dat o stare de temere când i s a pus ordinul de protecție oare am de câștigat cu ceva ?

Alte discuții în legătură

Malpraxis miralex123 miralex123 In urma unui rmn cranian mi s-a pus diagnosticul de importanta atrofie corticala bilaterala frontala si parietala. Cu rezultatul m-am dus la medicul neurolog ... (vezi toată discuția)
Spitale... medici... românia ContSters325926 ContSters325926 Acum doua luni,am simtit odurere intercostala,durere care se tot accentua si am mers la medlife...minau pus diagnostic de :nevralgie intercostala,dupa doua ... (vezi toată discuția)
Violenta domestica Marcu2014 Marcu2014 Buna ziua, Ma intereseaza parerea persoanelor avizate care cred ca imi pot oferi o indrumare. As dori sa stiu in ce conditii se aplica legea impotriva ... (vezi toată discuția)