avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Activitate Welcome

Activitate Welcome

Buna seara. Am fost parte intr-un dosar de catre DIICOT . Un prieten a pus pe numele meu o masina fara sa semnez . Nu am semnat nici un act , am declarat asta la DIICOT iar procuroarea mi-a spus ca sa stau linistit ca mie nu imi v-a face nimic ca am recunoscut adevarul . Intre timp procesul a durat 8 ani , timp in care acest prieten nu a platit impozitul masinii , s-a strans undeva peste 11.000 euro suma de plata, am fost executat pe un apartament lasat de bunica mea si l-am rugat sa imi de-a banii de pe impozit ca sa pun diferenta care o aveam pentru apartmament sa nu il pierd si nu a vrut . Am fost dupa aceea executat silit si dupa a platit impozitul , dupa ce executoarea a platit toate creantele , inclusiv impozitul lui. Acum s-a terminat procesul cu masinile si i s-a ridicat sechestrul dar tot eu sunt proprietarul in acte al masinii. In acest moment am de platit 30.000 lei aproximativ pentru masina , procesul terminat , eu sunt in acte proprietar . Ce se intampla ? Cine ramane proprietar ? Eu , sau el dupa toate declarate la DIICOT , avand in vedere ca eu in acest moment sunt proprietarul masinii .